Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Τεσσάρα για... αντίο.......

Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο ο Λεβαδειακός κατάφερε να νικήσει τον Διαγόρα με 4-0 και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην πέμπτη αγωνιστική των play-off της Football League. Οι Βοιωτοί έχασαν το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα «μεγάλα σαλόνια» και δεδομένου ότι η Δόξα πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στην τελευταία αγωνιστική, ξεκινούν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. 


Πλέον η ομάδα της Λειβαδιάς ελπίζει σε δικαστική δικαίωση, μετά τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, για να μπορέσει να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκ, αν και η πρωτόδικη πειθαρχική απόφαση της Σούπερ Λίγκας έχει ήδη δώσει τις θέσεις σε Λάρισα και Πανσερραϊκό. 

Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο για την άνοδο ση Σούπερ Λίγκα δεν επηρέασε τον Λεβαδειακό, ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι έχοντας ως μοναδικό στόχο να το τελειώσει από πολύ νωρίς. Έτσι μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να προηγηθεί με σου του Ζουρούδη έξω από την περιοχή. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπακώστα δεν σταμάτησαν εκεί αφού συνέχισαν να πιέζουν και να «σφυροκοπούν» την εστία του Χειμωνέττου δείχνοντας να απολαμβάνουν τον αγώνα παρά το ότι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο. Το δεύτερο τέρμα για τους Βοιωτούς ήρθε τελικά στο 23ο λεπτό με απευθείας φάουλ χάρη σε εκτέλεση του σπεσιαλίστα του είδους Γιάννη Ταραλίδη. Από την άλλη μεριά οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα έδειχναν να μην έχουν ιδιαίτερη θέληση να επιτεθούν αφήνοντας τους γηπεδούχους να «φτιάχνουν» το παιχνίδι. Το πιο παράξενο όμως έγινε με τη λήξη του πρώτου μέρους αφού μέσα σε 9 λεπτά τραυματίστηκαν οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπακώστα ξεκίνησαν την επανάληψη θέλοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και 5 λεπτά μετά την έναρξη του ανέβασαν τον πήχη του σκορ στο 3-0 με τον Μουλόπουλο. Οι Ροδίτες από εκείνο το σημείο άρχισαν σιγά-σιγά να βγαίνουν από την περιοχή τους, κάτι όμως η έλλειψη εμπειρίας, κάτι τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου δεν κατάφερναν να μπουν με αξιώσεις στη περιοχή του Πασχαλάκη. Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο ανακουφισμένοι από το αποτέλεσμα άλλαζαν πάσες στη μεσαία γραμμή και δεν εκδήλωναν συχνά επίθεση προς την εστία του Τυρελή. Σε μία από αυτές όμως έβαλαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους αφού σημείωσαν και τέταρτο γκολ με τον Βασιλείου να πλασάρει από κοντά τον τερματοφύλακα του Διαγόρα και να γράφει το τελικό 4-0. 

Λεβαδειακός (Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Νικολακάκης, Αλεξίου, Λισγάρας, Ταραλίδης, Τάσιτς, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ζουρούδης

Διαγόρας (Τσιβρίνης): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Μπαούρης, Κενενούνης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος


Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας) και Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: