Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Συμφώνησαν Ζαγοράκης-επενδυτές!


Και ξαφνικά… συμφωνία στον ΠΑΟΚ! 

Στην έκτακτη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης, οι Ζαγοράκης, Κατσαρής και Σαχπατζίδης βρήκαν το σημείο επαφής που θα φέρει τον τελευταίο και τον Βασίλη Φλωρίδη στα διοικητικά του «δικεφάλου του Βορρά»!

Ο μοναδικός λόγος που ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ
στη Νορβηγία ήταν η επικείμενη συνάντησή του με τον Γιώργο Σαχπατζίδη. Πριν απ’ αυτήν, οι δύο πλευρές είχαν θέσει από μια προϋπόθεση:

Η μεν της πλευράς του επιχειρηματία και του Βασίλη Φλωρίδη να δοθούν εγγυήσεις ότι τα χρέη της ΠΑΕ δεν ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ, ώστε να καταθέσουν -μέσω της ΑΜΚ- τα 6,75 εκατ. ευρώ, για τα οποία έχουν δεσμευτεί. Η δε τη πλευράς της διοίκησης του ΠΑΟΚ ότι οι δύο επιχειρηματίες πληρούν ορισμένες από τις προϋποθέσεις που θέτει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Προφανώς, λοιπόν, οι εκκρεμότητες αυτές ξεπεράστηκαν στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη οι Ζαγοράκης, Κατσαρής με τον Σαχπατζίδη (που βρισκόταν σε τηλεφωνική επαφή και με τον Φλωρίδη), αφού μετά το τέλος της (αποχώρησαν με σύνθημα «προχωράμε ενωμένοι» αφού «τίποτα δεν μας χωρίζει») επιβεβαιώθηκε και επίσημα το καλό αποτέλεσμα -αλλά και οι εξελίξεις αμέσως μετά το ματς στο Όσλο. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Σήμερα, 26 Ιουλίου 2011, συναντήθηκαν οι κ.κ. Κατσαρής, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης, οι οποίοι είχαν τηλεφωνική συνομιλία και με τον κ. Φλωρίδη. Αποφάσισαν να προχωρήσουν ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.
Τις επόμενες μέρες, μετά από το παιχνίδι της Πέμπτης, θα υπάρξουν οριστικές και επίσημες ανακοινώσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: