Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ !!!!

Συνεχίζεται η περιήγηση μας .......με την διεξαγωγή των επαναληπτικών αναμετρήσεων για το Europa League......και ας δούμε τι έχουμε σήμερα......





140. Χόνκα-Χάκεν                                     goal-goal
Η Χόνκα έδειξε πως μπορεί να απειλήσει την Χάκεν και θα επιδιώξει την ανατροπή στο γήπεδό της. Ένα τουλάχιστον γκολ θα κυνηγήσουν οι Σουηδοί προκειμένου να διευκολύνουν το έργο τους. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το over...

H Xόνκα κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της μέσα στην Σουηδία και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Η εμφάνισή της πάντως την γέμισε αυτοπεποίθηση και πείσμα για την ανατροπή και την πρόκριση.
Στο φινλανδικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην έκτη θέση. Μετά από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στις περασμένες αγωνιστικές, κατάφερε πετυχαίνοντας γκολ στις καθυστερήσεις να επιβληθεί με 1-2 της ουραγού Ροβανιέμι και να επανέλθει στις επιτυχίες. Ο επιθετικός Ντουντού δεν αγωνίστηκε σε αυτό το ματς προκειμένου να ξεκουραστεί.
Η Χάκεν στην δεύτερη συμμετοχή της στην Ευρώπη έδειξε καλό πρόσωπο μεσοεπιθετικά όμως αστάθεια στην άμυνα, η οποία χάρις στην τύχη και την αστοχία των αντιπάλων της δεν της στοίχισε.
Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έβδομη θέση σε με απολογισμό 7-4-5 και σε απόσταση δέκα βαθμών από την κορυφή. Δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Μάλμε καθώς η αντίπαλός της είχε αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης και ζήτησε αναβολή. Η Χάκεν δείχνει σε καλή κατάσταση καθώς μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε Σουηδία και Ευρώπη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της στα οποία πάντοτε σκόραρε.
Με την Χόνκα να παίζει ανοιχτά και την Χάκεν να ξέρει να εκμεταλλεύεται τους χώρους δεν αποκλείεται να έχουμε ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Αν οι δύο ομάδες μπορέσουν αυτή τη φορά να είναι πιο εύστοχες τότε το over θα εμφανιστεί με ευκολία.......
142. Άαλεσουντ-Φερεντσβάρος             over
Η Φερεντσβάρος μπορεί να ήταν καλύτερη στον πρώτο αγώνα, αλλά ο πλαστικός χλοοτάπητας του γηπέδου της Άαλεσουντ θα την προβληματίσει. Ικανοί πάντως να σκοράρουν και εκτός έδρας οι Ούγγροι.
Η Άαλεσουντ μπορεί να ηττήθηκε στην Ουγγαρία όμως το γκολ που πέτυχε μπορεί να αποδειχθεί χρυσό. Μάλιστα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς η Φερεντσβάρος στη συνέχεια κυριάρχησε και έφτασε στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα. Η πίεση συνεχίστηκε και στην επανάληψη και έφερε καρπούς στο 56ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Στο νορβηγικό πρωτάθλημα η Άαλεσουντ παραμένει εντός στόχων καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Την Κυριακή πάντως λύγισε στην έδρα της Βίκινγκ με σκορ 1-0. Φίλιπς, Σκίρι και Κάρλσεν δεν αγωνίστηκαν, όμως οι δύο τελευταίοι έχουν ελπίδες επανεμφάνισης στον αγώνα της Πέμπτης.
Η Φερεντσβάρος επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά από απουσία πέντε ετών. Τότε είχε φτάσει μέχρι τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Ξεκίνησε με δύο νίκες επί της αρμένικης Ούλισες και το καλό τρίτωσε απέναντι στην Άαλεσουντ. 
Στην πρεμιέρα του ουγγρικού πρωταθλήματος απέσπασε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Καποσβάρι. Άρχισε όπως τελείωσε την σεζόν δηλαδή σκοράροντας εκτός έδρας, κάτι που έκανε με μεγάλη συχνότητα την περασμένη σεζόν.
Οι Νορβηγοί έχουν το πλεονέκτημα του πλαστικού χλοοτάπητα, αλλά και των καιρικών συνθηκών μιας και οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές σε σχέση με αυτές που επικρατούσαν στην Ουγγαρία. Παρόλα αυτά η Φερεντσβάρος έδειξε πολύ καλά δείγματα μεσοεπιθετικά και μπορεί να βρει δίχτυα και μέσα στην Κόλορ Λάιν Αρίνα. Στο 1,80 βρίσκεται ο άσος, στο 1,60 το over.
147. Σαράγεβο-Έρεμπρο                         1 ............over
Το Σαράγεβο μπόρεσε να μείνει όρθιο μέσα στην Σουηδία και τώρα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να βρεθεί στην επόμενη φάση. Με τους Βόσνιους η αγορά.
Οι Βόσνιοι παρατάχθηκαν με αμυντικά πλάνα στο πρώτο παιχνίδι και η τακτική τους τελικά φάνηκε πως απέδωσε. Η Έρεμπρο είχε κάποιες φάσεις για να ανοίξει το σκορ όμως βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει άλλα επίσημα παιχνίδια το Σαράγεβο έδειξε να είναι καλά προετοιμασμένο για αυτούς τους αγώνες από πλευράς φυσικής κατάστασης. Την προπέρσινη σεζόν είχε κάνει πολύ καλή πορεία στην προκριματική φάση και είχε φτάσει ένα βήμα από τους ομίλους, όμως η ρουμανική Κλουζ του είχε κόψει την φόρα.
Η Έρεμπρο βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και είναι αναγκασμένη να σκοράρει αν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της. Λίγοι πάντως πιστεύουν πως μπορεί να τα καταφέρει έχοντας υπόψην την πρόσφατη φόρμα της.
Η Έρεμπρο φιλοξενήθηκε στην έδρα της ΓΚΑΙΣ την Κυριακή προέρχομενη από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Μπήκε καλά στον αγώνα και προηγήθηκε στο ημίωρο, όμως στη συνέχεια δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει μια βαριά ήττα με σκορ 4-1 και να υποχωρήσει περισσότερο στη βαθμολογία, πλησιάζοντας πλέον επικίνδυνα στις θέσεις του υποβιβασμού. Αμφίβολοι οι Αντόνεν και Χαντάντ.
Σαφέστατη προτίμηση στο Σαράγεβο δείχνει η αγορά με τον άσο να έχει υποχωρήσει στο 2,30. Το level ball μοιάζει ως η ορθότερη επιλογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: