Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Χάνει την Ευρώπη ο Σαλπιγγίδης !!!

Σοκ με Δημήτρη Σαλπιγγίδη, μένει έναν μήνα εκτός γηπέδων λόγω θλάσης. Κινδυνεύει να χάσει και τα πλέι οφ του Europa League αν προκριθεί ο "Δικέφαλος".



Άσχημα μαντάτα περίμεναν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την Τρίτη με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκαν οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Μπαλάφας, οι οποίοι επέστρεψαν τραυματίες από την Ολλανδία.


Ο "Σάλπι" θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα, καθώς το αποτέλεσματα της μαγνητικής ήταν σοβαρότερα από την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση βαριάς μορφής στον δικέφαλο και κινδυνεύει να χάσει και τους αγώνες των πλέι οφ του Europa League (18/8 και 25/8) αν βεβαίως ο "Δικέφαλος" πάρει την πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Προλαβαίνει ο Φωτάκης, μία εβδομάδα εκτός ο Μπαλάφας

Αντίθετα, καλά ήταν τα νέα για τον Γιώργο Φωτάκη. Στη μαγνητική που υποβλήθηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν "καθαρή" και δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να κάνει προπόνηση, ενώ αν δε νιώσει κάποια ενόχληση σε δύο-τρεις μέρες θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας υποβλήθηκε και αυτός με τη σειρά του σε εξετάσεις, ο οποίος έχει αιμάτωμα σε ένα παλιό του τραύμα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου μία εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: