Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πάτησε Θεσσαλονίκη η Πενιαρόλ !!!!


Στην Θεσσαλονίκη έφθασε η αποστολή της Πενιαρόλ το απόγευμα της Δευτέρας ενόψει του φιλικού της Τρίτης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο προπονητής της ομάδας εμφανίστηκε ενήμερος για την αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός τεχνικός της Πενιαρόλ στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούνε οι φίλαθλοι του Άρη
αλλά και στο χθεσινό φιλικό της ομάδας του με την Πόρτο στο Ντραγκάο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή της Πενιαρόλ δεν μετέβη απευθείας από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για προπόνηση που θα ακολουθούσε αυτής του Άρη για τον λόγο ότι προτιμήθηκε να ξεκουραστούν.

Για το αυριανό φιλικό με τον Άρη ο Αγκίρε δήλωσε: "Είναι ένα σημαντικό φιλικό με μία μεγάλη ομάδα", για να σταθεί αμέσως μετά και στην ομάδα του λέγοντας:"Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και θα δώσουμε μεγάλη σημασία, ώστε να είμαστε έτοιμη την νέα χρονιά. Φυσικά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Σχετικά με το τι γνωρίζει για τον Άρη ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε:"Πρόκειται για μία ομάδα με φανατικό κοινό και δημοφιλής", και πρόσθεσε:"Γνωρίζω για την αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ, ενώ γνωστοί μου και παλιοί ποδοσφαιριστές μου έχουν μιλήσει για την ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να τη ζήσουμε από κοντά".

Για το γεγονός ότι η Πενιαρόλ έχει τα ίδια χρώματα με τον Άρη και για την χθεσινή ήττα της από την Πόρτο με 3-0 είπε: "Το γνωρίζω. Η Πόρτο βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από εμάς, γι’ αυτό χάσαμε.

Αυτός ο λόγος είναι φυσικά που αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες γιατί θέλουμε να δίνουμε δυνατά φιλικά. Γι’ αυτό ήρθαμε να παίξουμε και με τον Άρη αποδεχόμενοι την πρόταση που μας έγινε και θα κοιτάξουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση χωρίς να με απασχολεί το αποτέλεσμα".

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή ημέρα για τον Άρη περιλάμβανε διπλή προπόνηση, μία πρωινή στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και μία απογευματινή στο "Κλεάνθης Βικελίδης", χωρίς να υπάρξει κάτι το απρόοπτο για τον Σάκη Τσιώλη.

Κι όσο για το μεταγραφικό μέτωπο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μην ξεκαθαρίζει την θέση του για το αν προτίθεται να δώσει με την μορφή δανεισμού τον Κώστα Μήτρογλου στον Άρη με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μάντζιος να κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ντάντε Λόπεζ παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα περίμεναν μέχρι σήμερα την απάντησή του υπάρχει περίπτωση να κάνουνε λίγη ακόμη υπομονή.

Μέχρι αύριο το μεσημέρι παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος διεθνής Παραγουανός επιθετικός δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στην πατρίδα του και την Ολίμπια Ασουνσιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: