Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Καλός ο Λαζάρ, προβληματικός ο ΠΑΟΚ 1-1 με Πιερικό.......

Το ελάχιστο που ενδιέφερε τον Λάζλο Μπόλονι στο παιχνίδι με τον Πιερικό την Παρασκευή (22/7) ήταν το αποτέλεσμα (1-1).

Για άλλα πράγματα καιγόταν ο Μπόλονι και αυτά εξακολουθούν να τον "καίνε" κοντά μία εβομάδα πριν από τον αγώνα του Οσλο με την Βαλερένγκα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν γενικότερα... κακός, προβλημάτισε ειδικά αμυντικά
και το μόνο ίσως που έφερε χαμόγελα στον τεχνικό του "Δικεφάλου" ήταν η εμφάνιση του Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος με το καλημέρα της παρουσίας του στην ομάδα έδειξε θετικότατα στοιχεία.

Κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ γενικώς δεν... άρεσε. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μπορεί να είχε την κατοχή, κάτι άλλωστε που μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα φυσιολογικό, εντούτοις αυτή ήταν άκαρπη.

Ο "Δικέφαλος" δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και ελάχιστες ήταν οι φορές που κατάφερε να δημιουργήσει διαδρόμους προς της εστία του Πιερίκου.

Ο Αθανασιάδης δεν έπαιρνε μπαλιές και δεν μπορούσε να απειλήσει, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί κυρίως από τα πλάγια να επιτεθεί (με Γεωργιάδη και Ρομπέρ) αλλά οι προσπάθειες του από τα άκρα δεν του... βγήκαν.

Ουσιαστικά οι μόνες καλές στιγμές ήταν στο 28' όταν ο Ρομπέρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσουκαλάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και τέσσερα λεπτά (32') αργότερα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο, πετάχτηκε ο Μαλεζάς στην πορεία της μπάλας, έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Άρεσε ο Λαζάρ

Στο β' ημίχρονο αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Λαζάρ. Ο Ρουμάνος ήταν δραστήριος, έκανε σε αρκετές φάσεις του αγώνα αισθητή την παρουσία του και γενικότερα τα πρώτα δείγματα γραφής του μόνο ικανοποιητικά μπορούν να θεωρηθούν.

Μάλιστα όσο έπαιξε ήταν αλάνθαστος, ενώ ο ΠΑΟΚ γενικά στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πιο δραστήριος με την είσοδο αρκετών παικτών στο παιχνίδι και αυτό που θα μπορούσε να σταθεί κανείς ήταν και το... τέλος της γκίνιας του Παπάζογλου ο οποίος ήταν αυτός που έκανε το 1-0.

Ο Παπάζογλου ανησύχησε τον Πιερικό στο 49' και το 58' (στο μεσοδιάστημα έχασε μια καλή ευκαιρία ο Αθανασιάδης στο 56'), ενώ κατάφερε να βρει δίχτυα στο 75' όταν έκανε το πλασέ, ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο υψηλόσωμος επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ. Δύο λεπτά αργότερα (77') όμως ο Κωνσταντινίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χαλκιά για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονοΚρέσιτς , Λίνο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονοΚρέσιτς (46' Χαλκιάς), Λίνο, Σνάουτσνερ (65' Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (65' Σαβίνι), Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία (46' Λαζάρ), Τσουκαλάς (46' Παπάζογλου), Γεωργιάδης (Μωυσιάδης), Ρομπέρ (46' Γεωργίου), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: