Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΟΦΗ-Διαγόρας 3-0


Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Superleague έκανε την Τρίτη ο ΟΦΗ, ο οποίος στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής επικράτησε εύκολα με 3-0 του Διαγόρα για την 3ης αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Κρήτης παρέμεινε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 11 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον δεύτερο Λεβαδειακό
(8 βαθμοί) τον οποίο αντιμετωπίζει την Πέμπτη. Από την άλλη ο Διαγόρας ο οποίος αγωνιζόταν από το 51΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαριεττάκη, παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.
Στην 4η αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (28/7), ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ στο Στάδιο της Φυλής θα αναμετρηθούν η Δόξα Δράμας με τον Διαγόρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ                       11
---------------------------------------------
2. Λεβαδειακός          8
3. Δόξα Δράμας         5
4. Διαγόρας                0



Διαιτητής/ Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/ Δημόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Πίτσος, Κάλαϊζιτς (70' Ζορμπάς), Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής (79' Τάντιτς), Ουκάρ, Μπούρμπος (76' Ρόβας), Κατσικογιάννης.

Διαγόρας (Γιάννης Τσιβρινής): Χειμωνέττος (83' λ.τρ. Τυρέλης), Σκόνδρας, Πεταυράκης (70' Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης (79' Κενενούνης), Πουλόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Μαριεττάκης (Διαγόρας), Αυγενικού (Διαγόρας), Χειμωνέττος (Διαγόρας)

Κόκκινη κάρτα: Μαριεττάκης (51΄, Διαγόρας)

Σκόρερ: Ουκάρ (37', ΟΦΗ), Παπουλής (52', ΟΦΗ), Ρούσεφ (75', ΟΦΗ)

Καλύτερος από το ξεκίνημα

Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο ΟΦΗ έδειξε τις διαθέσεις του καθώς μπήκε πολύ δυνατά για να ανοίξει γρήγορα το σκορ και να αποβάλει το άγχος. Στο 18' μετά από κόρνερ του Ρούσεφ από αριστερά, ο Μπούρμπος έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Διαγόρας από την πλευρά του είχε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 26' ο Μπαούρης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Βεζυρίδης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 29' από το σουτ του Φράγκου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του και στο 32' ο Χειμωνέττος έδιωξε την μπάλα, σε προβολή του Μπούρμπου. Τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Ουκάρ, ο Μπούρμπος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Μπούρμπος, το πέτυχε ο Ουκάρ με εντυπωσιακό τρόπο στο 37'. Ο Γαλανόπουλος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ουκάρ με ανάποδο ψαλίδι έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Ακόμη καλύτερος στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν ακόμη καλύτερος, ενώ βοήθησε σε κάποιο βαθμό και η αποβολή του Μαριεττάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 48' μετά από σέντρα του Ουκάρ, ο Μπούρμπος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 51', ο Μαριεττάκης έκανε φάουλ στον Μπούρμπο και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στην εξέλιξη της φάσης στο 52', ο Ρούσεφ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπούρμπος έκανε το σουτ ο Μαλλιάκας έδιωξε πάνω στη γραμμή και ο Παπουλής από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για τους Κρητικούς.

Ο ρυθμός του αγώνα στην συνέχεια έπεσε, με τον ΟΦΗ να έχει τον έλεγχο και στο 62', να έχει διπλό οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μπούρμπου.

Στο 76ο λεπτό ο Ιβάν Ρούσεφ με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χειμωνέττου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: