Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ !!!!!


Ακόμα μια μέρα που ο καύσωνας κάνει αισθητή την παρουσια του και μεις ας δούμε μια πρόταση  άκρως δροσιστική......
Υ.Γ.. Μας δικαίωσε χθες το Περού με την τεσσάρα που έριξε........αλλά τα γειτονάκια στο ντέρμπι της Ρηνανίας δεν μπορούσανε να βρούνε πλεχτό........



309. Κορίνθιανς-Κρουζέιρο              1                      
Αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα η Κορίνθιανς η οποία έχει μόνο νίκες εντός έδρας. 
Μόλις δύο γκολ έχει δεχθεί στο γήπεδό της, ενώ σήμερα θα λείψει ο βασικός της επιθετικός. Πιθανό under.


312. Ουρουγουάη-Παραγουάη      goal-goal         

Η Ουρουγουάη είναι το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στην κατάκτηση του 15ου Κόπα Αμέρικα της ιστορίας της, όμως θα βρει μεγάλη αντίσταση από την Παραγουάη που έφτασε στον τελικό μόνο με ισοπαλίες. Πολύ καλές τιμές στο ενδεχόμενο επικράτησης της Σελέστε στην παράταση ή στα πέναλτι.
Οι Ουρουγουανοί επιδιώκουν την κατάκτηση του τροπαίου που θα τους δώσει προβάδισμα έναντι της Αργεντινής, καθώς οι δύο χώρες έχουν 14 ως τώρα. Ο φετινός τελικός θα αποτελέσει την 21η παρουσία της Σελέστε σε ανάλογη κατάσταση. Το 1999 πάντως είχε υποκύψει με 3-0 στις ορέξεις της Βραζιλίας.
Η ομάδα του Όσκαρ Ταβάρεζ έφτασε μέχρι εδώ καταφέρνοντας να αποκλείσει το Περού στα ημιτελικά χάρις σε δύο τέρματα του Σουάρεζ. Νωρίτερα είχε πετάξει εκτός συνέχειας την διοργανώτρια Αργεντινή στα πέναλτι. Ο άσος της Λίβερπουλ έχει πετύχει τρία γκολ στο τουρνουά όσα και ο Αγκουέρο. Από το 1983 και έπειτα πρώτη φορά Ουρουγουανός ενδέχεται να βγει πρώτος σκόρερ στο Κόπα Αμέρικα. Σε εκείνη τη διοργάνωση το είχε καταφέρει ο Κάρλος Αγκιλέρα.
Η Σελέστε θα έχει και πάλι στη διάθεσή της τον Ντιέγκο Πέρεζ ο οποίος εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής. Διαθέσιμος είναι και ο Βικτορίνο που ήταν τραυματίας στον ημιτελικό. Θέμα προέκυψε με την χρησιμοποίηση ή μη του Καβάνι καθώς ο πρόεδρος της Νάπολι φάνηκε διατεθειμένος να αντιδράσει σε περίπτωση που παρθεί το ρίσκο και αγωνιστεί ο επιθετικός της ομάδας τους που αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο.
Η Παραγουάη γράφει ιστορία με την ως τώρα πορεία της καθώς έχει φτάσει αήττητη στον τελικό χωρίς όμως να κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι. Με πέντε ισοπαλίες και κερδίζοντας στα πέναλτι Βραζιλία και Βενεζουέλα η Γκουαρανί εξασφάλισε μια θέση στον τελικό μετά από 32 χρόνια. Η Αλμπιρόχα έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 1953 και το 1979 και καλύτερη παρουσία της έκτοτε ήταν η τέταρτη θέση το 1989.
Επεισόδια και σύρραξη μεταξύ παικτών και προπονητών ακολούθησαν τη λήξη του ημιτελικού με τη Βενεζουέλα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τιμωρηθούν ο προπονητής Ζεράρδο Μαρτίνο και ο βοηθός του Χόρχε Παουτάσο οι οποίοι θα δουν τον τελικό από την κερκίδα. Κανένας παίκτης δεν τιμωρήθηκε, ωστόσο ο Σαντάνα θα λείψει καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα, ενώ αμφίβολος είναι ο Σάντα Κρουζ ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή όμως ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο πόδι. 
Πολύ κλειστός προβλέπεται ο τελικός του Κόπα Αμέρικα σε μια διοργάνωση όπου κυριάρχησε το under. Mε την Παραγουάη να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε επτά από τα εννιά πρόσφατα παιχνίδια το ενδεχόμενο εμφάνισης λίγων τερμάτων είναι και πάλι πολύ πιθανό.
Αξία υπάρχει και στην ισοπαλία με την οποία η Παραγουάη θα ολοκληρώσει την τρελή της πορεία στο τουρνουά χωρίς να χάσει, αλλά και χωρίς να κερδίσει. Επέλεξα το σενάριο της ήττας στα πέναλτι με κάλυψη σε αυτή κατά τη διάρκεια της παράτασης, γράφοντας την ιστορία στο μυαλό μου πριν καν αρχίσει ο αγώνας. Η επαλήθευση θα έρθει ή όχι τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
 salute φιλαράκια μου..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: