Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 3-0


Ζωντανός στο κυνήγι του ΟΦΗ έμεινε ο Λεβαδειακός, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 3-0 της Δόξας Δράμας στο γήπεδο της Καλλιθέας για την 3η αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League.

Δύο γκολ για τον Λεβαδειακό σημείωσε ο Ζουρούδης και ένα ο Τριποτσέρης και έτσι οι "πράσινοι" ανέβηκαν στην δεύτερη θέση με 8 βαθμούς,
τρεις λιγότερους από τον ΟΦΗ. Από την άλλη η Δόξα Δράμας έπεσε στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας έχοντας 5 βαθμούς.

Στην 4η αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (28/7), ο Λεβαδειακός στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, ενώ στο Στάδιο της Φυλής θα αναμετρηθούν η Δόξα Δράμας με τον Διαγόρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ                         11
---------------------------------------
2. Λεβαδειακός            8
3. Δόξα Δράμας           5
4. Διαγόρας                  0



Διαιτητής/ Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών).

Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (75' Ταραλίδης), Ναπολεόνι (65' Μπουντόπουλος), Μπεγκόνια (82' Τάσιτς), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης (62' Καπέλ), Καρακώστας, Κουπρόγλου, Βέρτζος (54' Στεργιανός), Ρ. Τσιμπλίδης (81' Τρελλόπουλος).

Κίτρινες κάρτες: Κοιλιάρας (Λεβαδειακός)-Καρακώστας (Δόξα Δράμας)

Σκόρερ: Ζουρούδης (56', 80', Λεβαδειακός), Τριποτσέρης (61', Λεβαδειακός)


Λίγες οι φάσεις στο πρώτο μέρος

Στο πρώτο ημίχρονο, λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Λεβαδειακό να έχει τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο 18', μετά από σέντρα του Ναπολεόνι, ο Κοιλιάρας έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά από το σουτ του η μπάλα έφυγε άουτ. Η απάντηση της Δόξας ήρθε στο 38', όταν από το δυνατό σουτ του Χλωρού η μπάλα και αυτή τη φορά έφυγε άουτ.

Στο 39', από το σουτ του Ναπολεόνι από πλάγια θέση, ο Τοπαλίδης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Ανέβασε την απόδοσή του ο Λεβαδειακός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή του και με αιχμή του δόρατος τον Πέτρο Ζουρούδη κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Στο 49' ο  Τριποτσέρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 51' ο Χλωρός για την Δόξα έκανε το γυριστό σουτ, αλλά ο Στρατηλάτης ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Η υπεροχή του Λεβαδειακού καρποφόρησε στο 56', όταν με δυνατό διαγώνιο σουτ ο Ζουρούδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τοπαλίδη και έκανε το 1-0 για τους Βοιωτούς.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Δόξα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Τσιμπλίδη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη. Στο 61', μετά από κόρνερ του Μπεγκόνια, ο Τριποτσέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας και έκανε το 2-0 για τον Λεβαδειακό.

Οκτώ λεπτά αργότερα (69'), ήταν η σειρά της ομάδας του Γιάννη Παπακώστα να έχει κάθετο δοκάρι με τον Μπουντόπουλου. Στο 80΄ο Ζουρούδης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τοπαλίδη για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για τον Λεβαδειακό.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα, έγινε στις καθυστερήσεις και πάλι για τους "πράσινους", όταν από το σουτ του Ταραλίδη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Δραμινής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: