Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΔΟΞΑΡΑ ΔΩΔΕΚΑ ΛΕΟΝΤΩΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!!!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Δόξα Δράμας, η οποία με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΟΦΗ (3-3) στο γήπεδο της Καλλιθέας



Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Football League.

Η ομάδα της Δράμας η οποία υπενθυμίζουμε έχει μόλις 12 παίκτες., αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει
και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα, φτάνοντας έτσι στους 5 στην ειδική βαθμολογία. Ο ΟΦΗ που έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να αγκαλιάσει την άνοδο στην Superleague, είναι στους 8 βαθμούς, τρεις περισσότερους από Δόξα και Λεβαδειακό
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και στα δύο ημίχρονα, με τους παίκτες της Δόξας πάντως να έχουν κάποια παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης. Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλο γκολ, ωστόσο η Δόξα ήταν αρκετά καλή στις αντεπιθέσεις.

Στην 3η αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Τρίτη (26/7), ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα, ενώ η Δόξα Δράμας τον Λεβαδειακό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ                     8
--------------------------------
2. Δόξα Δράμας     5
3. Λεβαδειακός     5
4. Διαγόρας           0



Διαιτητής/Βοηθοί: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)/ Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρσιώτης (Κορίνθου)

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης, Κούμπρογλου, Καρακώστας, Βέρτζος, Ρ. Τσιμπλίδης (82' Τρελλόπουλος).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Πίτσος, Βερόν (57' Ουκάρ), Ρόβας (82' Ρούσεφ), Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς (76' Κατσικογιάννης), Παπουλής, Καμπάνταης.

Κίτρινες κάρτες: Ν. Τσιμπλίδης (Δόξα Δράμας)-Ζορμπάς (ΟΦΗ), Καμπάνταης (ΟΦΗ)

Σκόρερ: Χλωρός (14', Δόξα Δράμας), Ν. Τσιμπλίδης (45+', 90+', Δόξα Δράμας)-Καμπάνταης (23', 45+', ΟΦΗ), Ρούσεφ (84', ΟΦΗ)

Πολύ καλός ο ρυθμός και τέσσερα γκολ

Παρά την ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα, ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα του και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Ελ Πάσο" είδαν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 15ο λεπτό, ο Χλωρός έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε από δεξιά στην περιοχή του ΟΦΗ και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη για να κάνει το 1-0 για την Δόξα.

Τρία λεπτά αργότερα (18'), ο Μπούρμπος έκανε τ δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 20', την ίδια κατάληξη είχε για την Δόξα και το σουτ του Ραφαήλ Τσιμπλίδη.

Στο γκολ της Δόξας, η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε στο 23', όταν ο Μπούρμπος έκανε την σέντρα ο Καμπάνταης έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να ισοφαρίσει για τον ΟΦΗ σε 1-1, με τους παίκτες της Δόξας να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 38', ο Παπουλής έκανε το πλασαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Δραμινής ομάδας. Έτσι, φτάσαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ.

Αρχικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γελαδάρη, ο Νίκος Τσιμπλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη για να κάνει το 2-1 για τους "μαυραετούς".

Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από φάουλ του Κάλαϊτζιτς, ο Καμπάνταης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 2-2 για τους Κρητικούς και να τελειώσει έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Συγκλονιστικό φινάλε

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, όπως το πρώτο, ωστόσο φαίνεται πως οι δύο ομάδες κρατούσαν τα καλά για το τέλος.

Ο ΟΦΗ έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης, είχε κάποιες ευκαιρίες με τον Καμπάνταη για να σημειώσει και άλλο γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Από την άλλη η Δόξα προσπαθούσε να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις.

Το τελευταίο δεκάλεπτο πάντως ήταν συγκλονιστικό. Στο 84', ο ΟΦΗ πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα με 3-2, χάρη σε γκολ που σημείωσε από κοντά ο Ρούσεφ, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 82'.

Και ενώ η ομάδα της Κρήτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, ο αρχηγός της Δόξας, είχε άλλη άποψη, ο Νίκος Τσιμπλίδης. Στο 91', πήρε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα την έστειλε στο βάθος της εστίας του Βεζυρίδη για να διαμορφώσει το τελικό Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 3-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: