Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Δανεικός στη Βέρντερ ο Παπασταθόπουλος


Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Βέρντερ Βρέμης θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Η Τζένοα τα βρήκε σε όλα με την γερμανικά ομάδα και της παραχώρησε τον νεαρό αμυντικό με την  μορφή δανεισμού.

 Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Έλληνας διεθνής πείσει τους ανθρώπους των «πρασίνων», τότε θα έχει την ευκαιρία να γίνει… μόνιμος κάτοικος Βρέμης, αφού στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει και το δικαίωμα αγοράς του με ένα ποσό που, φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ.


Η Βέρντερ Βρέμης θα καλύψει εξ’ολοκλήρου το συμβόλαιο του «Socratis», θα πληρώσει ενοίκιο 500.000 ευρώ στην ομάδα της Γένοβας ενώ ο Παπασταθόπουλος πείσει με τις εμφανίσεις του τότε οι Γερμανοί αν θέλουν να τον κρατήσουν θα πρέπει να δώσουν 5,5 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους (πιθανότατα ανάλογα τις συμμετοχές του στην Μπουντεσλίγκα).

Ο Παπασταθόπουλος θα μεταβεί στη Γερμανία την Πέμπτη (21/7) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να παρουσιαστεί κι επίσημα από την ομάδα του Τόμας Σάαφ και μετέπειτα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία που κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: