Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ !!!!!


SIDOSRADOSDOUMPLATZIS
Το Σαββατοκύριακο μπορεί να κύλησε ήρεμα,ωστόσο το μεταγραφικό "θερμόμετρο" χτύπησε κόκκινο όπως και οι υψηλές θερμοκρασίες ανά την επικράτεια! Δύο μεταγραφές, μία ανανέωση και μία επιστροφή από δανεισμό περιείχε το κατά τ' άλλα πλούσιο μενού στο στρατόπεδο της Προσοτσάνης, ενώ "τελειωμένη" πρέπει να θεωρείται και η μεταγραφή ακραίου νεαρού επιθετικού από ομάδα της Α1 ΕΠΣ Δράμας. 



Εξάλλου σήμερα παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ και ο Μιχάλης Δούμπλατζης (φωτό δεξιά).
Τέλος, παρελθόν από το σύλλογο αναμένεται να αποτελέσουν αύριο και τυπικά οι Ράπτης και Χριστοφορίδης (έχει συμφωνήσει με Καλαμπάκι). Αναλυτικά:


Και Ράδος…
Από τη γνώριμη (λόγω αφών Μίρκου στο πρόσφατο παρελθόν) και ιδιαίτερα αποδοτική αγορά του Βώλακα είναι το 6ο απόκτημα της Προσοτσάνης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Γιάννης Ράδος (στη φώτο αριστερά) μετά και την πλήρη συμφωνία που επήλθε μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων «ντύθηκε» στα «κυανόλευκα» και πλέον στα 21 του χρόνια (γεν. 31-03-1990) κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Για το δυναμικό μεσοεπιθετικό η Προσοτσάνη αποτελεί μια νέα πρόκληση και πρόκειται για έναν παίκτη που είχε δοκιμαστεί στα φιλικά…αποφόρτισης που ακολούθησαν με τη λήξη της περασμένης σεζόν (παρόμοια περίπτωση μ’ αυτή του Κωνσταντινίδη), στα οποία τα είχε πάει περίφημα καθώς σκόραρε απέναντι στο Νευροκόπι (άνοιξε το σκορ) και κέρδισε πέναλτι με το Οχυρό. Η επιτροπή μεταγραφών της Προσοτσάνης είχε έρθει περί τα μέσα Ιουνίου σε επαφή μαζί του, εκεί όπου διαφάνηκε η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα με τον αετό στο στήθος και πλέον απέμενε το τελικό ραντεβού σε επίπεδο διοικήσεων. Αυτό πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα γραφεία της Δόξας Βώλακα κι εκεί Γιώργος Π. Μίρκου και Νίκος Τέντσιος συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες της μετακίνησης του δυναμικού μεσοεπιθετικού στην Προσοτσάνη.
…και Σίντος από Δόξα Βώλακα!
Από τη στιγμή που βρέθηκε η «χρυσή» τομή για τη μετακίνηση του Γιάννη Ράδου από τη Δόξα Βώλακα στην Προσοτσάνη, οι διοικούντες τους «κυανόλευκους» κατάφεραν να κάνουν δικό τους έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος τους ενδιέφερε από πέρυσι μάλιστα! Πρόκειται για το Γιάννη Σίντο (φωτό στη μέση), που ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο με τον πρώην συμπαίκτη του στη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη και συγκεκριμένα στην…«αγκαλιά» της Προσοτσάνης.
Παίκτης που άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην δεξιά πτέρυγα όσο και στον κεντρικό άξονα, με έφεση στα ανασταλτικά καθήκοντα, είχε περάσει κι αυτός με ιδιαίτερη επιτυχία τα διπλά φιλικά τεστ που ακολούθησαν με τη λήξη της σεζόν 2010-2011 κι έκτοτε δεχόταν το στενό…μαρκάρισμα μελών της διοίκησης της Προσοτσάνης για να πει το «ναι» και να ντυθεί στα «κυανόλευκα». Αργά χθες το βράδυ οι διοικήσεις των δύο συλλόγων συναντήθηκαν για τις τελικές συζητήσεις, και αυτοί της Προσοτσάνης με «όπλο» πλέον την επιθυμία του 20χρονου (γεν. 08/10 /1991) μεσοαμυντικού να φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα, πήραν και το «ΟΚ» των ομολόγων τους της Δόξας Βώλακα κι έτσι ο Γιάννης Σίντος αποτέλεσε το 7ο κατά σειρά φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣΠ.
Ανανέωση Νο 14 και τέλος!
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Κιοσέογλου Τάσο, επιθετικός 18 ετών.
Αναλυτικά τα στατιστικά του «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:

Ντεμπούτο
Σεζόν
στην ομάδα
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. - Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2009
3η
46 – 9
9 – 6
55 – 15

Επιστροφή στα «παλιά λημέρια»
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η επιστροφή μετά από απουσία ενός χρόνου με τη μορφή δανεισμού στο Μέγα Αλέξανδρο Γραμμένης του ποδοσφαιριστή:
  • Χατζησαββίδη Δημήτρη, επιθετικός 21 ετών.
Αναλυτικά τα στατιστικά του «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:

Ντεμπούτο
Σεζόν
στην ομάδα
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. - Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2008
5η
60 – 6
8 – 3
68 – 9

«Χώρισαν» οι δρόμοι Προσοτσάνης & Ράπτη
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Ράπτη Θόδωρο, μέσος 31 ετών,
τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί για τη διετή προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επόμενη ομάδα.
Αναλυτικά τα στατιστικά του πρώην «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:

Ντεμπούτο
Σεζόν
στην ομάδα
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. - Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2009
2
51 – 1
8 – 0
59 – 1

Ήταν «απών» εδώ και καιρό
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Χριστοφορίδη Δημήτρη, επιθετικό 26 ετών.
Αναλυτικά τα στατιστικά του πρώην πλέον «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:

Ντεμπούτο
Σεζόν
στην ομάδα
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. - Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2006
5
48 – 9
8 – 9
56 – 18

πηγή ενημέρωσης : www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: