Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ !!!!

Συνεχίζεται το μεσοβδόμαδο κουπόνι με αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και τον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.......
Ας δούμε τι έχουμε για την σημερινή ημέρα .......



118. Βιντεοτόν-Στουρμ Γκρατς      1  .......ή ........goal-goal
Η Βιντεοτόν έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο έχασε από τη Στουρμ στην Αυστρία. Καλές πιθανότητες για GG καθώς το παιχνίδι λογικά θα ανοίξει.


Η Βιντεοτόν έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο έχασε από τη Στουρμ στην Αυστρία. Καλές πιθανότητες για GG καθώς το παιχνίδι λογικά θα ανοίξει.
 
Η Βιντεοτόν κρατούσε το μηδέν παθητικό στην Αυστρία μέχρι το 68' όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Ούγγρο Σάμπιτς που  σκόραρε κόντρα στην ομάδα της χώρας της και έδειχνε πως θα πάει στη ρεβάνς με ένα ανατρέψιμο αποτέλεσμα όμως δέχτηκε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πλέον έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο ενόψει της συνέχειας.
 
Η Βιντεοτόν θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 13' χάνοντας κλασσική ευκαιρία και ήταν πιο σταθερή στο πρώτο μέρος όμως οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην επανάληψη και την πλήγωσαν κυρίως  με το δεύτερο γκολ. Ο γνώριμός μας Πάολο Σόουσα έχει αναλάβει τις τύχες της από το Μάιο ενώ κατέκτησε το Σούπερ Καπ επικρατώντας με 1-0 της ΚΤΕ ενώ το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινάει το  προσεχές Σαββατοκύριακο.
 
Τα χρειάστηκε η Στουρμ στο πρώτο ματς όμως βρίσκεται πλέον σε θέση οδηγού και έχει να υπερασπιστεί το σκορ ασφαλείας που πήρε στο πρώτο ματς. Πανευτυχής ο Σάμπιτς που σκόραρε κόντρα σε ομάδα της χώρας του και δήλωσε πως η Στουρμ είχε προβλήματα στο πρώτο μέρος αλλά κυριάρχησε στην επανάληψη για να φτάσει στη νίκη.
 
Κατέκτησε πέρυσι το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της ενώ στην πρεμιέρα του καινούργιου παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Ριντ το περασμένο Σάββατο σε ματς που προηγήθηκε στο 47' για να ισοφαριστεί στο 63'.
 
Ισορροπημένο ματς με τη Βιντεοτόν να έχει δύσκολο έργο και να χρειάζεται αργά ή γρήγορα να  ανοιχτεί αν θέλει να καλύψει το σε βάρος της σκορ. Αυτό θα δώσει χώρους στη Στουρμ που είναι ικανή να σκοράρει το γκολ που σε μεγάλο βαθμό θα την εξασφαλίσει. Δεν βγαίνει άκρη για σημείο, προτιμότερο το ποντάρισμα στο GG.

123. Παραγουάη-Βενεζουέλα.........goal-goal
Με τα μεγάλα ονόματα να έχουν ήδη αποχωρήσει από το τουρνουά Παραγουάη και Βενεζουέλα φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και γιατί όχι και την κατάκτηση. Μόνο ισοπαλίες μέχρι τώρα για την παρέα του Βιγιάρ που θα γράψει ιστορία αν περάσει στον τελικό χωρίς να κερδίσει. 5,50 πληρώνει το ενδεχόμενο πρόκρισής της μετά την παράταση ή τα πέναλτι..
Η Παραγουάη έσπασε την κατάρα που την ήθελε να μην φτάνει στην τετράδα του Κόπα Αμέρικα από το 1993 και έπειτα αποκλείοντας στον προημιτελικό την Βραζιλία. Παρατάσσοντας αμυντικογενές σχήμα και έχοντας την τύχη στο πλευρό της κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί οι Βραζιλιάνοι δεν μπόρεσαν ούτε μία φορά να βρουν τον στόχο σε τέσσερις απόπειρες χάνοντας με σκορ 2-0.
Η Παραγουάη μπορεί να παραμένει αήττητη ως τώρα στη διοργάνωση όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανένα παιχνίδι της, έχοντας μόνο ισοπαλίες Στα οκτώ τελευταία παραμένει αήττητη έχοντας έξι ισοπαλίες και δύο νίκες. Τιμωρημένος ο Αλκαράζ που αποβλήθηκε κόντρα στην Βραζιλία, αμφίβολος ο Σάντα Κρουζ που έχασε τον προημιτελικό.
Η Βενεζουέλα ζει ιστορικές στιγμές καθώς για πρώτη φορά καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού. Έχοντας μόλις τρεις νίκες από καθιέρωσης του Κόπα Αμέρικα το να έχει πετύχει ήδη δύο φέτος από μόνο του λέει πολλά.
Κατέβηκε ως μεγάλο αουτσάιντερ στον προημιτελικό κόντρα στη Χιλή όμως η τακτική της απέδωσε. Στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσε να περιορίσει τους αντιπάλους της παίρνοντας μάλιστα και το προβάδισμα μετά από μια στημένη φάση. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν καθώς ο Βαλδίβια έδωσε την απαραίτητη κινητικότητα στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα η Χιλή να έχει δύο δοκάρια και ένα κακώς ακυρωθέν γκολ, πέρα το τέρμα του Σουάζο. Η αποβολή του Μέντελ έκανε το παιχνίδι ροντέο με τους Βενεζουελάνους να παίρνουν την πρόκριση με προβολή του Σισέρο μετά από μια ακόμη στημένη φάση.
Η Βενεζουέλα όπως και η Παραγουάη παραμένει αήττητη έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Γενικότερα μέσα στην τρέχουσα χρονιά έχει δώσει έντεκα αγώνες χάνοντας μόνο από Ισπανία και Αργεντινή. Μεγαλύτερη ευκαιρία για να φτάσει σε έναν τελικό λογικά δε θα έχει στο άμεσο μέλλον. Τιμωρημένος ο Ρινκόν που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Χιλή.
Παρά το γεγονός ότι η Παραγουάη είναι πιο έμπειρη και φαβορί για την πρόκριση δεν έχει δείξει ικανή να φτάνει άνετα στην επικράτηση. Ακόμη και προβάδισμα δύο τερμάτων έχασε στο μεταξύ τους παιχνίδι στον όμιλο όταν μέσα σε τέσσερα λεπτά είδε το 3-1 να γίνεται 3-3. Η πέμπτη της ισοπαλία στο τουρνουά πληρώνει 3,25, ενώ με μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να ποντάρει κανείς στο ενδεχόμενο πρόκρισής της μετά από τα 90 λεπτά σε απόδοση 5,50.

Δεν υπάρχουν σχόλια: