Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ !!!!!

Με το κουπόνι του τριημέρου ξεκινάει ένα ακόμη σαββατοκύριακο.......και ας δούμε τι έχουμε......


201. Ίνγκολσταντ-Άουε            goal-goal         

Η Ίνγκολσταντ έχοντας κατά νου το περσινό τραγικό της ξεκίνημα δε θέλει να υποπέσει και πάλι στα ίδια λάθη. Δύσκολο το έργο της απέναντι σε μια Άουε που ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε την περσινή χρονιά.
Η Ίνγκολσταντ συνεχίζει και φέτος στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας
κάτι που δεν είχε καταφέρει στις προηγούμενες απόπειρές της. Θέλει να αποφύγει το περσινό της πάθημα όταν είχε πραγματοποιήσει τραγικό ξεκίνημα με 9 ήττες στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Στη συνέχεια την ανέλαβε ο Μπέλμαν και την οδήγησε σε μια εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο, χάνοντας μόλις 5 από τα 23 τελευταία ματς. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος στο προάστιο του Μονάχου θεωρούνται τουλάχιστον ισάξιοι αν όχι καλύτεροι από αυτούς που έφυγαν.

Στην πρεμιέρα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Ζανκτ Πάουλι δεν αγωνιζόταν στην φυσική της έδρα, αλλά στο Λίμπεκ και ηττήθηκε με σκορ 2-0 χάρις σε δύο τέρματα του Μπολ στην επανάληψη.
Η Άουε έκανε μια εκπληκτική πορεία την σεζόν που πέρασε και βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τερματίζοντας τελικά πέμπτη. Διατήρησε τον περσινό κορμό και απέκτησε ελάχιστους παίκτες. Μοναδικός από αυτούς που φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης του προπονητή του είναι ο 22χρονος επιθετικός Κόσερ που ήρθε από την Μπάμπελσμπεργκ.
Η Άουε φημιζόταν για την μεθοδικότητά της την περασμένη σεζόν καθώς κατάφερνε να κερδίσει πολλά παιχνίδια οριακά ακόμη και όταν δεν ήταν καλύτερη από τις αντιπάλους της. Κάπως έτσι κινήθηκε και στην πρεμιέρα κόντρα στην Άαχεν την οποία κέρδισε με 1-0 με γκολ του Μίλερ λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης.
Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στις περσινές μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στην πρώτη φετινή τους κόντρα ως φαβορί για την επικράτηση χρίζεται η γηπεδούχος κάνοντας προκλητικές τις τιμές υπέρ της Άουε.

203. Σταρτ-Μόλντε                            2            

Η Μόλντε θέλει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική κατρακύλα της Σταρτ επικρατώντας μέσα στην έδρα της προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Προτιμάται το διπλό.
Με νέο τεχνικό τον Μιέλντε η Σταρτ ταξίδεψε στην εδρα της Στροσγκόντσετ όμως η κατάσταση δεν άλλαξε. Υπέστη μια βαριά ήττα από την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 3-0 και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 
Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια που έχει δώσει (1-3-8) στα οποία ποτέ δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Στη λίστα των μακροχρόνια τραυματιών προστέθηκε και ο Στοκέλιεν που έσπασε το πόδι του.
Η Μόλντε μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας κερδίσει δέκα από τα φετινά της παιχνίδια. Διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας με 33 γκολ στο ενεργητικό της, όμως η αμυντική της επίδοση δεν είναι ανάλογη καθώς έχει ήδη δεχθεί 24 τέρματα. Σε 12/16 παιχνίδια της έχει εμφανιστεί το over.
Oι φίλαθλοί της είχαν γεμίσει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τον τίτλο που θα είναι και ο πρώτος της ιστορίας της όμως η διοίκηση φρόντισε να τους απογοητεύσει, πουλώντας τον πρώτο σκόρερ και καλύτερο παίκτη Ντιούφ στην Κοπεγχάγη. Πάντως στο πρώτο παιχνίδι χωρίς αυτόν έδειξε ανεπηρέαστη κερδίζοντας με 3-1 την Χάουγκεσουντ με τον Μόστρομ να σημειώνει δύο τέρματα. Ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη.
Η Μόλντε έδειξε να αντιδρά καλά στο πρώτο της παιχνίδι στην μετά-Ντιούφ εποχή και έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει σε μια ακόμη νίκη επί της παραπαίουσας Σταρτ. GG και over έχουν υψηλές πιθανότητες επαλήθευσης.

213. Ντούισμπουργκ-Κότμπους              over          

Η Ντούισμπουργκ έδειξε μεγάλη αστάθεια στην άμυνα στο παιχνίδι της πρεμιέρας, ενώ μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Η ποιοτική γραμμή της Κότμπους βρίσκεται στην επίθεση εκεί όπου στην καλή της μέρα μπορεί να δυσκολέψει κάθε άμυνα. 
Η Ντούισμπουργκ κινήθηκε στην μετριότητα στο περσινό πρωτάθλημα και ειδικά στο τέλος αδιαφόρησε πλήρως για αυτό καθώς προείχε ο στόχος του κύπελλου. Σε αυτόν τον θεσμό έφτασε μέχρι τον τελικό όμως εκεί το όνειρο έγινε εφιάλτης καθώς η Σάλκε την φιλοδώρησε με πέντε γκολ.
Η ομάδα είναι λογικό να εμφανίζεται ασύνδετη καθώς 14 νέα άτομα ήρθαν φέτος. Το βάρος στην επίθεση αναμένεται να σηκώσει ο Γιουλά που ήρθε από την Κότμπους. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας έκανε ιδανικό ξεκίνημα σκοράροντας σχεδόν με τη σέντρα όμως πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε να χάνει με 2-1. Το τελικό 3-2 ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πλιάτσικα. Εκτός ο Πάμιτς, αμφίβολοι οι Γκρλιτς, Μπάλιακ στο δεύτερο φετινό παιχνίδι.
Η Κότμπους φιλοδοξεί να ανέβει στην Μπουντεσλίγκα αν και δεν το δηλώνει ευθαρσώς. Πέρυσι τερμάτισε έκτη έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά με διαφορά την χειρότερη άμυνα από τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Φέτος θέλει να αποκτήσει την σταθερότητα που της έλειψε την περασμένη σεζόν χωρίς πάντως να αλλάξει την επιθετική της φιλοσοφία. Θα βασιστεί εν πολλοίς στον Ρανγκέλοφ που ήρθε δανεικός από την Ντόρτμουντ και στον Κουτσούκοβιτς που αγωνιζόταν στην Σοντερίσκε. Στην πρεμιέρα τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο απέναντι στην γειτόνισσα Ντιναμό Δρέσδης όμως στην επανάληψη μπόρεσε να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας με 2-1. 
Στα περσινά μεταξύ τους παιχνίδια υπήρξαν τουλάχιστον τρία γκολ με την Κότμπους να κερδίζει με 3-1 εντός και να αποσπά ισοπαλία με 2-2 εκτός. Η Ντούισμπουργκ πάντως κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 στον αγώνα κυπέλλου. Σε φιλική αναμέτρηση προ 20ημέρου η Κότμπους αναδείχθηκε νικήτρια με 2-0.
Επιθετικογενής φιλοσοφία επικρατεί και στις δύο ομάδες καθιστώντας αρκετά πιθανό το over το οποίο προσφέρεται πάνω από το 1,70.

Δεν υπάρχουν σχόλια: