Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΛΑΤΙΝ ΡΥΘΜΟΥΣ !!!!!!!

Στους ρυθμούς του αποψινού μεγάλου διεθνούς φιλικού παιχνιδιού με την Πενιαρόλ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (21:30, CONN-X) κινούνται όλοι στις τάξεις του Άρη.

Τόσο στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ, ο Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης οργανωμένοι και μη.

Σε ένα παιχνίδι που στόχος τους δεν είναι άλλος από το να αποτελέσει μία ακόμη γιορτή όπως το προ διετίας φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς,
οι εικόνες του οποίου από τις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" έκαναν το γύρο όλου του κόσμου.
Ένα φιλικό παιχνίδι που θα αποτελέσει τα αποκαλυπτήρια του Άρη μπροστά στους φιλάθλους του με τον Τσιώλη και τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό του Άρη είναι αυτό του Σάκη Πρίττα με τον διεθνή μέσο να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του και λογικά στις αρχές Αυγούστου θα είναι σε θέση να μπει σε ρυθμούς ομάδας.

Αντίθετα κανονικά το παρών θα δώσει ο Μιχάλης Σηφάκης με τον διεθνή τερματοφύλακα του Άρη να έχει ξεπεράσει την εξάρθρωση στον παράμεσο του δεξιού του χεριού την οποία είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα στην διάρκεια του φιλικού με την Κέρκυρα στο Καρπενήσι.

Μέχρι στιγμής η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δώσει τρία φιλικά παιχνίδια κατά την παρουσία της στο Καρπενήσι με τους Ατρόμητο, Κέρκυρα και Παναιτωλικό, με το σημερινό με την ομάδα της Ουρουγουάης να είναι το πιο δυνατό εξ αυτών.

Όσο για την Πενιαρόλ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή της περιοδεία που ξεκίνησε με πρώτο σταθμό το Πόρτο της Πορτογαλίας την περασμένη Κυριακή και θα συνεχιστεί σήμερα το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έρχεται την παραμονή του ταξιδιού της αποστολής του Άρη για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο μέρος της φετινής προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε ένα διάστημα όπου ο Τσιώλης θα επιδιώξει να μοντάρει το σύνολό του μετά τις βάσεις που μπήκανε στο Καρπενήσι μέσα από τα τρία φιλικά παιχνίδια (Ένωση Παραλιμνίου, Αλ Αχλί και ΠΑΣ Γιάννενα) αλλά και τα δύο που θα ακολουθήσουνε στην Ιταλία (με Λάτσιο και Κάλιαρι).

Η αποστολή του Άρη ωστόσο δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μεταβεί και πάλι στην Ιταλία για φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ με τις συζητήσεις να γίνονται ώστε να διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου.

Κι όσο για το μεταγραφικό μέτωπο για την απόκτηση του επιθετικού, αυτός δύσκολα να είναι ο Κώστας Μήτρογλου αφού δεν φαίνεται να προχωράει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό αλλά ούτε ο Βαγγέλης Μάντζιος λόγω των απαιτήσεών του.

Όσο για τον Ντάντε Λόπεζ παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν χθες πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα περίμεναν μέχρι το βράδυ την απάντησή του μετά από επικοινωνία του εκπροσώπου του αποφασίστηκε να κάνουνε λίγη ακόμη υπομονή μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα πάντως ο 30χρονος διεθνής Παραγουανός επιθετικός δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στην πατρίδα του και την Ολίμπια Ασουνσιόν όπου θέλει να τον κάνει δώρο ο πρόεδρος της ομάδας για τα 109 χρόνια της.

Για τον λόγο αυτό και όσον αφορά τις περιπτώσεις που εξετάζονται από το εξωτερικό ο Τσιώλης έχει ξεχωρίσει και έναν Πορτογάλο επιθετικό που δεν αποκλείεται τελικά να είναι αυτός ο εκλεκτός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: