Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δόξα Δράμας-Διαγόρας 1-1


Ισόπαλος με 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Διαγόρα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Διαγόρα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με γκολ του Αυγενικού, ενώ η ομάδα της Δράμας ισοφάρισε στο 51' με γκολ του Νίκου Τσιμπλίδη. Η Δόξα με τον βαθμό αυτό έφτασε στους 6 στην ειδική βαθμολογία, ενώ για την ομάδα της Ρόδου είναι ο πρώτος βαθμός.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Δόξα Δράμας παρατάχθηκε με μόλις έντεκα παίκτες στην αναμέτρηση και τελείωσε το ματς με εννέα, καθώς στο 42' τραυματίστηκε ο Σιάκκας και αποχώρησε, ενώ στο 80' αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Καπέλ.

Την επόμενη αγωνιστική (5η) που θα γίνει το Σάββατο (30/7), η Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Καλλιθέας τον ΟΦΗ, ενώ ο Διαγόρας θα αναμετρηθεί με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ                         12
--------------------------------------
2. Λεβαδειακός            9
3. Δόξα Δράμας           6
4. Διαγόρας                  1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής

Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης (Άρτας).

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Χλωρός, N. Τσιμπλίδης, Τρελlοπουλος, Στεργιανός, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Καπέλ, Ρ. Τσιμπλιδης.

Διαγόρας (Γιάννης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Κενενούνης (85' Φασάκης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπετρος, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Καπέλ (Δόξα Δράμας), Χλωρός (Δόξα Δράμας)-Χατζηκοσμάς (Διαγόρας)

Κόκκινη κάρτα:  Καπέλ (80', Δόξα Δράμας)

Σκόρερ: Ν. Τσιμπλίδης (51', Δόξα Δράμας)-Αυγενικού (11', Διαγόρας)

Πρώτο γκολ για τον Διαγόρα

Η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο δεύτερο λεπτό είχε ένα καλό σουτ με τον Χατζηκοσμά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 11ο λεπτό, ο Διαγόρα κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στην διαδικασία των πλέϊ οφ, όταν μετά από εκτέλεση του Χατζηκοσμά, ο Αυγενικού με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τοπαλίδη για να κάνει το Δόξα Δράμας-Διαγόρας 0-1.

Εννέα λεπτά αργότερα (20') ο Αυγενικού έκανε το μακρινό σουτ, αλλά ο Τοπαλίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Δόξα ανέβασε την απόδοσή της και στο 30', ο  Τσιμπλίδης έκανε την πάσα στον Χλωρό, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή του Διαγόρα, έκανε το σουτ αλλά ο ο Χειμωνέττος ήταν σε σωστή θέση και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 38', μετά από σέντρα του Χλωρού από δεξιά, ο Στεριανός έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 42', ο Χλωρός αρχικά έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Χειμωνέττος απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Τσιμπλίδη ο οποίος σούταρε άλλα έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ισοφάρισε νωρίς η Δόξα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Δράμας μπήκε πιο δυνατά, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Σιάκκα.

Έτσι στην πρώτη καλή της ευκαιρία κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 51' λοιπόν μετά από σέντρα του Χλωρού, ο Νίκος Τσιμπλίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το Δόξα Δράμας-Διαγόρας 1-1.

Στο 74', ο Κάπελ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Χλωρός έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χειμωνέττου.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης (80'), η ομάδα της Δράμας έμεινε με εννέα παίκτες καθώς ο Καπέλ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή για φάουλ στον Χατζηκοσμά και αποβλήθηκε.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση με την Δόξα και τον Διαγόρα να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: