Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Νέο τεστ για ΠΑΟΚ με Βαρντάρ την Παρασκευή στην Τούμπα.....

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την εξεύρεση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι την προσεχή Παρασκευή ευοδώθηκαν χθες το μεσημέρι. Οι Θεσσαλονικείς «έκλεισαν» φιλικό με τη Βαρντάρ Σκοπίων για μεθαύριο, σ’ ένα σημαντικό τεστ, το οποίο ζήτησε -ή μάλλον απαίτησε- να διεξαχθεί ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήθελε οπωσδήποτε τη διεξαγωγή μίας ακόμα αναμέτρησης πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Ιουλίου, τη μεθεπόμενη Πέμπτη δηλαδή. 


Έτσι τόνισε στους υπεύθυνους της ομάδας ότι επιβάλλεται να γίνει ένα γερό τεστ στην Τούμπα, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει Βαλερένγκα ή Μίκα. Αρχικά οι «ασπρόμαυροι» αποτάθηκαν σε ελληνικούς συλλόγους, αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση.
Ακολούθως επιχειρήθηκε η επαφή με τη Βαρντάρ, η οποία και έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα κι έτσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας, που θα έχει τη δική του βαρύτητα. Το ματς με τους Σκοπιανούς θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής στον καινούριο χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας. Μια Τούμπα που είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ξανά τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, που θα συρρεύσουν στις κερκίδες της για να δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Δικέφαλο εντός έδρας στη νέα σεζόν. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά στο φιλικό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: