Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σενάρια για τον Βαζάκα στη Δόξα Δράμας!

Με δεδομένο πως ο Μιχάλης Γρηγορίου δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Δόξας, σε περίπτωση που η μείωση του μπάτζετ δεν του επιτρέψει να κάνει τις κινήσεις που επιθυμεί, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί κι άλλες περιπτώσεις προπονητών. Ο εφοπλιστής θέλει να είναι έτοιμος, αν τελικά ο Γρηγορίου εγκαταλείψει και για τον σκοπό αυτό, σενάρια που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Βόρεια Ελλάδα, αναφέρουν πως ένας από τους προπονητές που... αρέσει, είναι ο Γιώργος Βαζάκας. 

Ο Γρεβενιώτης προπονητής, που πιστώνεται την περσινή "ανάσταση" των Τρικάλων και την είσοδό τους στα πλέι οφ (από την 4η θέση της κατάταξης), είναι πλέον ελευθερος κι έτοιμος να διαπραγματευτεί οποιαδήποτε αξιόλογη πρόταση. Ίδιες πηγές, αναφέρουν πως επαφή επί της ουσίας δεν έχει υπάρξει ακόμη, παρά μόνον διερεύνηση του εδάφους για πιθανή συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.


Υπέγραψε ο Δαύκος, πρόταση σε Γκέσιο

Σε ότι έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ, παίκτης της Δόξας είναι κι επίσημα από τη Δευτέρα ο τερματοφύλακας Κώστας Δαύκος,καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τους Δραμινούς κι έγινε έτσι η πέμπτη καλοκαιρινή μεταγραφή. Παράλληλα, οι "μαυραετοί" κατέθεσαν πρόταση στον ταλαντούχο επιθετικό Γιάννη Γκέσιο, που έχει περάσει από Άρη, Βέροια κι Επανομή. Ο Γκέσιος θα δώσει την απάντησή του μέσα στις επόμενες μέρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: