Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αποθεώθηκε ο Γκούντγιονσεν !!!!!!

Ο Έιντουρ Γκούντγιονανσεν αφίχθη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 19.00 και έβαλε "φωτιά" έξω από την πύλη 7, γνωρίζοντας την αποθέωση από περισσότερες από χίλιους οπαδούς της ΑΕΚ.



Πάνω από 1000 άτομα βρέθηκαν έξω από την πύλη 7 προκειμένου να αποθεώσουν τον σούπερ-σταρ Γκούντγιοσεν που έφτανε στην Ελλάδα. Ο κόσμος σε ασφυκτική ατμόσφαιρα λόγω ζέστης, συνέχιζε να τραγουδάει και στην θέα του αυτοκινήτου του Ισλανδού επιθετικού έγινε πραγματικά πανζουρλισμός.



Ο Ice-Man καθισμένος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, κοιτούσε αποσβολωμένος την τρέλα των οπαδών της ΑΕΚ και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν απλά να χαιρετάει τον κόσμο, που είχε περικυκλώσει το αυτοκίνητο και δεν το άφηνε να κάνει βήμα.
Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν, με τον Ισλανδό επιθετικό να ακούει το όνομα του και να χαμογελάει. Αν κάποιος του μετέφραζε κιόλας τη λέγανε, θα καταλάβαινε ακριβώς πώς έχει το... κλίμα στην Ελλάδα.

Καπνογόνα, τύμπανα και ο Έιντουρ θεατής σε κάτι που σίγουρα δεν είχε ξαναζήσει σε ολόκληρη την καριέρα του. Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώην άσο της Μπαρτσελονα και της Τσέλσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: