Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Γεωργιάδης, καθώς η διοίκηση του δικέφαλου ήρθε σε συμφωνία και με τον παίκτη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή το μεσημέρι έδωσε τα χέρια με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο το μόνο που έμενε για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, ήταν να έρθει σε 


συμφωνία και με τον διεθνή άσο
.



Αυτό έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής, με τον Γεωργιάδη να λέει "ναι" σε συμβόλαιο τριών χρόνων.
Από τις απογευματινές ώρες ξεκίνησε το θρίλερ για την απόκτηση του διεθνούς άσους, καθώς στο παιχνίδι μπήκε και η ΑΕΚ. Η Ενωση τα βρήκε και αυτή με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος πλέον άφησε την επιλογή στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Η ΑΕΚ έδινε λιγότερα χρήματα από αυτά που του είχε προτείνει ο ΠΑΟΚ, ενώ ο δικέφαλος ικανοποίησε το αίτημα του ποδοσφαιριστή και στη χρονική διάρκεια, την ώρα που η Ενωση ήθελε να "δέσει" τον Γεωργιάδη με τετραετές συμβόλαιο.
Τελικά ο Γεωργιάδης επέλεξε τον ΠΑΟΚ και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή από την Κύπρο όπου και βρίσκεται, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους είπε ότι δεν θα γίνει το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: