Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.......

Η εθνική νέων γνώρισε την ήττα με 28-25 από την Αλγερία στην πρεμιέρα της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Τη Δευτερα (18/7, 20.30) αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα.


Το άγχος κατέβαλε τους Έλληνες διεθνείς και δυστυχώς όταν "ξύπνησαν", ήταν αργά. Η εθνική νέων γνώρισε την ήττα με 28-25 από την Αλγερία στο κατάμεστο κλειστό της ΧΑΝΘ στην πρεμιέρα της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.


Η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει για τη νίκη στον επόμενο αγώνα του Β' Ομίλου με αντίπαλο τη Βενεζουέλα τη Δευτέρα (18/7, 20.30)
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσαβδαρίδης σχολίασε "θα μπορούσα να έχω παράπονα από τα παιδιά αλλά σε ένα πρώτο παιχνίδι σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και βλέποντας τη θέληση που είχαν θα ήταν αμαρτία να πω κάτι τέτοιο. Πολέμησαν όμως στις κρίσιμες στιγμές, όταν πήραμε διαφορά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στον επιθετικό τομέα με αποτέλεσμα να τους δώσουμε ευκαιρία να βάλουν ξεκούραστα γκολ σε αιφνιδιασμό. Αυτά τους έδινε αυτοπεποίθηση, ενώ εμείς ψαχνόμασταν. Είχαμε μιλήσει για την άμυνα 3-3 αλλά δεν βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που είπαμε.

Πολλές φορές σχεδιάζεις κάτι και ο αντίπαλος το διαβάζει και το αντιμετωπίζει. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Αύριο θα είναι ακόμα καλύτεροι και θα πολεμήσουν για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Όποια ομάδα κατάφερνε να επιβάλλει το παιχνίδι στην άμυνα ήταν αυτή που θα κέρδιζε. Αν αφαιρέσουμε 7-8 γκολ από τα δικά μας 'δωράκια' το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό".

Τα δεκαλεπτα: 4-4, 6-9, 11-12 (ημχ.), 16-16, 22-21, 25-28.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Τσαβδαρίδης): Λοΐζος, Αρβανιτίδης 1, Τζηράς 3, Γιαννόπουλος,Παπαδιονυσίου 1, Κοκτσίδης, Ζαμπούνης 2, Νικολαϊδης 1, Τάτσης, Σύγγαρης,Κουτσικόπουλος 6, Κουρουμλίδης 6, Δελημύτης, Κανδύλας 3, Ιωαννίδης 1, Κόντης 1.

ΑΛΓΕΡΙΑ (Ντεχιλί): Χαμάντι , Ζαμούμ 2, Μπενκείκι, Νταούντ 2, Αιλάνε, Τζελαμπί 5,Αρίμπ, Μπουλέχσα 4, Αιτ Μπελκατσέμ, Ραχίμ 5, Μπουντζενάχ, Ιντρί, Μπελαίντ,Κααμπάτσε 5, Χαμούντ 5, Σακέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: