Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

HTTA ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (1-2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ .....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ.......!!!!!


Αποδίδοντας μέτριο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο φιλικό με την Κολωνία (2-1) και έριξε… στάχτη στα μάτια στον προπονητή της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Οι «πράσινοι» έδειξαν κάπως κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και είχαν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, σε αντίθεση με την γερμανική ομάδα που έδειξε καλύτερο πρόσωπο και ήταν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης σε ρόλο οδηγού.
Το ματς
Ο Παναθηναϊκός ήξερε από την αρχή πως αυτό ήταν το πιο δυνατό από τα τέσσερα φιλικά που θα έδινε και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Η Κολωνία έδειξε πιο έτοιμη από το «τριφύλλι» και απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Οι Γερμανοί ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα καταπληκτικό σουτ του Λούκας Ποντόλσκι στο 16ο λεπτό, αλλά η απάντηση της ελληνικής ομάδας ήταν άμεση, αφού μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Στέργος Μαρίνος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρένσινγκ, μετά από πάσα του Κατσουράνη, μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μοχάμαντ και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λέτο, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με την Κολωνία να έχει το πάνω χέρι στις κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς, όμως, κάποια πολύ μεγάλη φάση.
Η βροχή που άρχισε να πέφτει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές των δύο ομάδων έκανε ακόμη πιο κακή την εικόνα των δύο ομάδων στο δεύτερο μέρος. Το σκηνικό, πάντως, παρέμεινε το ίδιο με την παρέα του Λούκας Ποντόλσκι να έχει το πάνω χέρι.
Αυτή η υπεροχή μεταφράστηκε σε γκολ στο 81’, όταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ (σαν κοντινό κόρνερ) του Κλέμενς από αριστερά, ο Πετσόνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Αντώνης Πετρόπουλος έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-2 και έτσι το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.
Παναθηναϊκός: Τζόρβας (Καρνέζης 65'), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (46' Σιμάο), Βύντρα (Σεϊταρίδης 70'), Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης (Πλεσί 75'), Νίνης (Δημούτσος 78'), Μαρίνος (Καραγκούνης 46'), Λέτο, Κλέιτον (Πετρόπουλος 46').
Κολωνία: Ρένσιγκ, Μπρέτσκο, Μοχαμάντ, Πετσόνι, Ποντόλσκι, Ρίτερ, Νοβάκοβιτς, Αντρεζίνιο, Πέτσκο, Γιάγιαλο, Ζερομέλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: