Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.........μέρος 1ο......!!!!!!!

Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες.........
Έχουμε μπεί πλέον σε χειμωνιάτικους ρυθμούς ....εν μέσω κατακαλόκαιρου.....ας όψονται τα 242 ματσάκια στο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας........το οποίο μελετήσαμε αμα την επιστροφή μας απο το river party ......μέχρι τις 4:30 το πρωϊ.........
Ας δούμε όμως την πρώτη μας πρόταση για την σημερινή μας μέρα..........



ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ                     1-X      Διπλή ευκαιρία.....
* Προϊστορία: 3-4-7. Αυτές οι τρεις είναι και οι μοναδικές νίκες της Βόλφσμπουργκ σε 28 αναμετρήσεις με την Μπάγερν!

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
: Παρατάχθηκε στην Κολωνία με δύο καθαρούς «κόφτες» (Ζοσουέ, Τρες) και αμυντικούς προσανατολισμούς – όπως είχε προαναγγείλει ο Φέλιξ Μάγκατ - αλλά τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη των γηπεδούχων την έκαναν να μοιάζει με… επιθετική μηχανή!
Αυτό ακριβώς αποτυπώνει το τελικό 0-3, το οποίο (διαμορφώθηκε με γκολ στο 17’, στο 85’ και στις καθυστερήσεις και) ήρθε να «απαλύνει» την… ντροπή για τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την RB Λειψίας (Δ’ κατηγορίας). 

«Ημασταν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην τακτική μας. Είχαμε κάποια προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν μια δίκαιη νίκη», είπε ο Φέλιξ Μάγκατ, αναφερόμενος και στο δεκάλεπτο 68’-78’, οπότε οι γηπεδούχοι απείλησαν τρεις φορές. Νωρίτερα η Βόλφσμπουργκ είχε χάσει κάποιες κραυγαλέες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς, που δεν είχαν προέλθει όμως από κάποιον συνδυασμό αλλά από τα ερασιτεχνικά λάθη του αντίπαλου στόπερ Πετσόνι. Στο 78’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Νοβάκοβιτς και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Πλέον την… ταξιδεύει η πρόκληση του δύο στα δύο απέναντι στην Μπάγερν, με την οποία ο Φέλιξ Μάγκατ έχει ανοίξει καιρό τώρα προσωπικούς λογαριασμούς. 

«Η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την Βόλφσμπουργκ δεν ήταν ποτέ εύκολο να παίρνει βαθμούς απέναντί της, αισθανόμαστε όμως ότι έχουμε πιθανότητες. Δεν θέλω να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι των αντιπάλων, αλλά να δώσουμε τον δικό μας τόνο στο τερέν», είπε ο 58χρονος, ο οποίος νίκησε δύο φορές πέρυσι την Μπάγερν ως τεχνικός της Σάλκε, εντός έδρας για το πρωτάθλημα και εκτός έδρας για το κύπελλο. Φυσικά οι αναμνήσεις από το 5-1 της σεζόν 2008-09 είναι ολοζώντανες στο Βόλφσμπουργκ, αφού αυτή η νίκη άνοιξε διάπλατα το δρόμο της ομάδας για τον τίτλο. 

Εκτός μάχης είναι ξανά ο βασικός στόπερ Φρίντριχ και ο μέσος Κάλενμπεργκ (14/1 πέρυσι), ενώ ο Λάκιτς, που «γκρίνιαξε» για τον παραγκωνισμό του στην πρεμιέρα, θα μείνει εκ νέου στον πάγκο λογικά υπέρ του Χέλμες, που σκόραρε δις στην Κολωνία. Στο μεταξύ, ο Τουντσάι Σανλί δόθηκε για ένα χρόνο δανεικός στην Μπόλτον, ενώ είναι πιθανό να αποκτηθεί ο 19χρονος Σουηδός δορ της Χέλσινγκμποργκ, Ράσμους Γιόνσον.
* Ξεχωριστό χαρακτήρισε το ματς για τον ίδιο ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς που για εννιά χρόνια φόρεσε την φανέλα της Μπάγερν. «Αγωνιώ για το παιχνίδι. Το Μόναχο είναι η δεύτερη πόλη μου. Εχω πολλούς φίλους και πιθανότατα εκεί θα μετακομίσω μετά το τέλος της καριέρας μου», είπε ο 34χρονος Βόσνιος ακραίος χαφ.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μπενάλιο – Χασέμπε, Κιάερ, Ρους, Σέφερ – Τρες, Ζοσουέ, Οκς, Σαλιχάμιτζιτς – Χέλμες, Μάντζουκιτς.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Γύρω-γύρω όλοι και στην μέση… κανείς να δώσει την τελική πάσα για να φτάσει η μπάλα στα δίχτυα. Δύο κεφαλιές του Γκόμεζ (49’, 55’) και ένα σουτ εκτός περιοχής (77’) ήταν όλες και όλες οι ευκαιρίες της απέναντι στην Γκλάντμπαχ, από την οποία ηττήθηκε (0-1) για δεύτερη μόλις φορά εντός έδρας σε 44 αγώνες! Η ασυνεννοησία των δύο ακριβότερων μεταγραφών φέτος στη Μπουντεσλίγκα, Νόιερ και Μποάτενγκ, επέτρεψε στον Ντε Καμάργκο να σκοράρει με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής (62’!) και όποιος περίμενε μια «οργισμένη» αντίδραση των Βαυαρών, τσάμπα… περίμενε. 


«Δεν είχαμε την αποφασιστικότητα για να λυγίσουμε μια τόσο οργανωμένη άμυνα. Επρεπε να τους εξαναγκάσουμε σε λάθη, αλλά δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε», δήλωσε ο Γιουπ Χάινκες, παρομοιάζοντας παράλληλα με «ιστό αράχνης» γύρω από τους παίκτες του τον ανασταλτικό μηχανισμό της Γκλάντμπαχ. Ο Ρόμπεν έπαιξε σε όλο το 90λεπτο αλλά ήταν απογοητευτικός αφού εξουδετερώθηκε πλήρως, ενώ ούτε ο Ριμπερί - που πέρασε ως αλλαγή στο 60’ – κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. 


Για πολλοστή φορά στην κοινή θητεία τους στο Μόναχο, το δίδυμο των σταρ της Μπάγερν δεν θα ξεκινήσει μαζί στην βασική ενδεκάδα ούτε στον αγώνα του Βόλφσμπουργκ. Μολονότι το φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία ματαιώθηκε, ο 27χρονος μέσος επέστρεψε με ενοχλήσεις στην μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Τουλάχιστον ο Χάινκες θα έχει από την αρχή στην διάθεση του τον Ριμπερί, σε ένα ματς που η νίκη μοιάζει με αυτοσκοπό έστω και αν πρόκειται για την δεύτερη μόλις αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η πίεση είναι μεγάλη για τους Βαυαρούς μετά το «φιάσκο» της πρεμιέρας και η απουσία 14 παικτών μεσοβδόμαδα με τις Εθνικές Ομάδες τους (επέστρεψαν την Πέμπτη στην βάση τους) κάθε άλλο παρά διευκόλυνε την προετοιμασία. 


«Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού. Ενα ματς χάθηκε μόνο και όχι με τρόπο που θα έπρεπε να μας ανησυχεί. Πάντα έπειτα από κάθε ήττα, η αντίδραση ήταν το κυρίαρχο πράγμα που είχα στο μυαλό μου και αυτό θέλω να πιστεύω ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν και οι παίκτες μου», δήλωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, που πέραν του Ολλανδού στερείται μόνο τον αναπληρωματικό στόπερ Μπρένο. «Εχουμε τρία ματς μέσα στην εβδομάδα και πρέπει να νικήσουμε και στα τρία», είπε από την πλευρά του ο Ριμπερί, αναφερόμενος στο μεσοβδόμαδο με την Ζυρίχη για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και σε αυτό της επόμενης αγωνιστικής με το Αμβούργο.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Νόιερ – Ραφίνια, Μποάτενγκ, Μπαντστούμπερ, Λαμ – Λουίς Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ – Ριμπερί, Κρόος, Μίλερ - Γκόμεζ

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (No bet): Το 1,85 του εξωτερικού για το διπλό της Μπάγερν είναι φυσικά μη αποδεκτό. Δεν μιλάμε καν για το 1,75 του ΟΠΑΠ. Ως ένας από τους μεγαλύτερους «εχθρούς» των Βαυαρών ο Μάγκατ… ξυπνούσε και κοιμόταν με την ιδέα να το κάνει όπως η Γκλάντμπαχ. Η απουσία του Ρόμπεν τον ευνοεί.

ΚΠΡ - ΜΠΟΛΤΟΝ                                             1                   

*** Η Μπόλτον έχει 12 νίκες και η ΚΠΡ 9 στα 24 προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ των κλαμπ. Η Μπόλτον έχει μόλις μια ήττα στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο «Λόφτους Ρόουντ». 

*** Η ΚΠΡ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις 12 προηγούμενες πρεμιέρες της. 

*** Η Μπόλτον έχει νικήσει μόλις μια φορά στις τέσσερις προηγούμενες πρεμιέρες. Επίσης, έχει ηττηθεί και δεν έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο δυτικό Λονδίνο (δύο με την Τσέλσι και μία με τη Φούλαμ). Τέλος, ηττήθηκε και στα πέντε τελευταία εκτός έδρας της προηγούμενης σεζόν. 

   ΚΠΡ     : Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και το πρώτο παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ στο «Λόφτους Ρόουντ» μετά από 15 χρόνια είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Θα μπορούσε, βέβαια, να έχει πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία, αν δεν υπήρχε αυτή η… αναμπουμπούλα στα διοικητικά και η ενίσχυση ήταν καλύτερη, αλλά δεν παύει τόσο ο Γουόρνοκ, όσο και οι παίκτες του να παρουσιάζονται απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα. 
Καλές οι τελευταίες κινήσεις της, πάντως, αφού απέκτησε τον DJ Κάμπελ (13 γκολ πέρσι) από την Μπλάκπουλ και τον στόπερ Γκαμπιντόν της Γουέστ Χαμ, που μπορούν να της προσφέρουν εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία, χωρίς όμως να την ανεβάζουν επίπεδο. 
«Το πνεύμα μας στα αποδυτήρια ήταν ατσάλινο την προηγούμενη σεζόν. Εχουμε παίκτες που μπορούν να πεθάνουν ο ένας για τον άλλο», τόνισε ο μπακ Μπράντλι Ορ σε δηλώσεις του, συμπληρώνοντας: «Ολοι μας είμαστε νικητές. Κοιτάμε ο ένας τον άλλο στα μάτια και καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το ξεκίνημα της σεζόν». 
Κανένα σημαντικό πρόβλημα για τον Γουόρνοκ, παραμένουν έξω δυο-τρεις που δεν επηρεάζουν. 
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κένι - Ορ, Γκαμπιντόν, Γκορκς, Χιλ - Ντέρι, Φαουρλίν - Ντάιερ, Τααράμπτ, Κάμπελ - Μποθρόιντ. 

ΜΠΟΛΤΟΝ: Ξεκινά τη σεζόν χωρίς να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Η απουσία επιθετικού και το μεγάλο κενό που άφησαν Στάριτζ και Ελμάντερ δεν έχει καλυφθεί ακόμη και ο Οουεν Κόιλ προσπαθεί να αποκτήσει όσο το δυνατό πιο σύντομα στράικερ. «Είμαι αισιόδοξος. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ενισχυθεί η ομάδα μέχρι την πρεμιέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κόιλ, που έχει στο στόχαστρο τον Ζερόμ της Μπέρμιγχαμ και τον Ν' Γκογκ της Λίβερπουλ. 
Μέχρι τότε στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνίζεται ο 33χρονος πλέον Κέβιν Ντέιβις, ο ηγέτης της ομάδας. Γενικότερα η μεταγραφική κίνηση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ελλείψει χρημάτων, ενισχύθηκε όμως σε νευραλγικές θέσεις, επιτυχία θεωρείται ότι έχει κρατήσει τον Κέιχιλ, ενώ έδειξε άμεση αντίδραση στο σοβαρότατο τραυματισμό του ποιοτικού εξτρέμ Λι (θα χάσει εννέα μήνες) αποκτώντας τον Ιγκλς. Χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Τουντσάι, στην επιστροφή του Τούρκου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τουντσάι θα πάρει ρόλο στην επίθεση, δεν είναι διαθέσιμος φυσικά για το σημερινό παιχνίδι. 
Τέλη Σεπτέμβρη αναμένεται η επιστροφή του πολύτιμου χαφ Χόλντεν, ο νεοφερμένος μπακ-χαφ Μίαρς έσπασε το πόδι του και θα χάσει μεγάλο διάστημα, ενώ αρχές Σεπτέμβρη επιστρέφει ο δεξιός μπακ Ρίκετς, με τον πιτσιρικά Τζόε Ρίλι να δοκιμάζεται στα τελευταία φιλικά για τη θέση. Πάντως, αναμένεται να προτιμηθεί ο σαφώς πιο έμπειρος Στέινσον. 
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Γιασκελάινεν – Στέινσον, Κέιχιλ, Νάιτ, Ρόμπινσον – Ρίο Κόκερ, Μουαμπά – Ιγκλς, Πράτλι, Πετρόφ – Κ. Ντέιβις. 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (1): Δεν είναι τόσο... σκληρή η Μπόλτον για έδρες όπως το «Λόφτους Ρόουντ». Τρομερή ατμόσφαιρα, πολύ πάθος, η Μπόλτον δεν έχει επίθεση μέχρι στιγμής, ενώ οι απουσίες των Χόλντεν και Λι είναι πολύ σημαντικές. Θέλαμε, πάντως, λίγο πιο πάνω τον άσο, τον οποίο μπορούμε να βρούμε και στο 2,38. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: