Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ !!!!!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι για ένα ακόμη απόγευμα.......και συνεχίζεται η δροσούλα ........
Σήμερα έχουμε καινούργιο κουπόνι με 242 ματς.......και πριν να φύγουμε για το ρίβερ πάρτυ στην όμορφη μας Προσοτσάνη ας δούμε τι έχουμε στον νταλκά μας.......


206  KΑΡΣΛΟΥΗ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ            1 
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Καρλσρούηπήρε τους 3 πόντους στην έδρα της Άουε, που πέρυσι αποτελούσε ένα από τα μεγάλα “φρούρια” της κατηγορίας. Καλό ξεκίνημα για την ομάδα του Σάρινγκερ που με έξι βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές
βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσβάιντε Λίγκα, με 3,33 γκολ να σημειώνονται μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της κατά μέσο όρο, ενώ και το ματς του κυπέλλου απέναντι στην Άαχεν είχε πολλά γκολ (3-1). 
Τον ενθουσιασμό στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης Μπραουνσβάιγκ από το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στη σεζόν (3-1 την Μόναχο 1860, 0-2 στο Άαχεν) ήρθαν να μετριάσουν οι δύο ήττες με 0-3, στο κύπελλο από τη Μπάγερν και στο πρωτάθλημα από την Άιντραχτ. 3 γκολ κατά μέσο όρο βλέπουμε μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της φέτος, παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της Καρλσρούης όπου μετράει 6 σερί ήττες (οι τρεις την προηγούμενη 10ετία, οι άλλες στα 80’s )...
Άρα φιλαράκια μου θα πάμε με τον άσο των γηπεδούχων........που μας τιμάνε συνεχώς......


225. Μπόχουμ-Ζανκτ Πάουλι             1
Η πάντα στιβαρή αμυντικά Μπόχουμ υποδέχεται την Ζανκτ Πάουλι που θα αγωνιστεί χωρίς τον βασικό επιθετικό της. Δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, με το under του 1,90  να έχει τον πρώτο λόγο.
Λευκή ισοπαλία απέσπασε τη Δευτέρα στη Δρέσδη απέναντι στη Ντιναμό η Μπόχουμ, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε σχεδόν για μια ώρα με παίχτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για τη νίκη αλλά η άμυνα της Μπόχουμ κράτησε το μηδέν πίσω με σχετική ευκολία. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα του Φούνκελ κατάφερε κάτι τέτοιο, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς του Φούνκελ (φωτό) στον αμυντικό τομέα. Άλλωστε η άμυνα ήταν αυτή που οδήγησε πέρυσι τη Μπόχουμ μέχρι τα μπαράζ της ανόδου.
αρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7’ απέναντι στην Άαχεν η Ζανκτ Πάουλι αντέδρασε με άμεσα παίρνοντας τελικά τη νίκη με σκορ 3-1. Πύρρεια η νίκη της πάντως, καθώς έχασε τον βασικό της φορ Έμπερς που τραυματίστηκε στο 42’ λεπτό της συνάντησης. Τη θέση του στο ματς με τη Μπόχουμ αναμένεται να πάρει ο Σάγκλικ, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στην παλιά του ομάδα. Επιστρέφει ο αμυντικός Μορένα, ξανά εκτός οι βασικοί Ζαμπάνο (αμυντικός) και Νάκι  (μεσοεπιθετικός).
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν σαν στόχο την άνοδο φέτος, αναμένεται κλειστό ματς με την γηπεδούχο Μπόχουμ πάντως να έχει τον πρώτο λόγο. Το μηδέν έχει πάντα σαν πρώτο στόχο η ομάδα του Φούνκελ, η Ζανκτ Πάουλι θα είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία οπότε δύσκολα θα δούμε τις δύο ομάδες να παίρνουν μεγάλα ρίσκα. Στο 1,91 αυτή την ώρα το under 2,5 στονWiliam Hill, σημείο που ποντάρεται και αναμένεται να υποχωρήσει. 
Eμείς θα ασχοληθούμε με τον άσοκατα κύριο λόγο και ακολούθως με το under........


Aκόμα δύο άσοι πάντως που μας γυάλισαν στο ματι είναι αυτοί της Αρλ και της Αμιάν.........


Καλή επιτυχία φιλαράκια μου ..........θα τα πούμε αυριο με πολλές προτάσεις......
saluteeeee

Δεν υπάρχουν σχόλια: