Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ !!!!!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι .....και ύστερα απο την επιβεβλημένη , λόγω της Μεγαλόχαρης, διακοπή απο τον νταλκά μας....και σήμερα είμαστε πάλι μαζί για να ασχοληθούμε με του κουπονίου ...το οποίο αριθμεί 135 ματσάκια το ερχόμενο τριήμερο.....εκ των οποίων τα 63 σήμερα
Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε ......



ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΛΖΕΝ
***Στο 38.065 θέσεων «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης.
*** Διαιτητής: Μάρτιν Ατκινσον (Αγγλία)
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Δανία, Νο. 41): Αυτοσκοπός της είναι να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά μετά την περσινή πορεία. Μπορεί να έχασε πέντε πρωτοκλασάτα στελέχη και να άλλαξε προπονητή, όμως η φιλοσοφία είναι η ίδια, πίεση ψηλά και άμυνα και από τους δέκα παίκτες.
Το Σάββατο κέρδισε τη Μίντιλαντ με 2-0, και τα δύο γκολ ο Ν’ Ντόι στο δεύτερο ημίχρονο, ο ίδιος θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο. «Η Πλζεν παίζει 4-3-3, αλλά δεν της αρέσει να έχει την κατοχή και χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Δουλεύουν σκληρά και στην άμυνα είναι καταπληκτικοί, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι», είπε ο σκάουτερ της ομάδας Λαρς Χόγκερ.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίλσον έδειξε να πιστεύει πως η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση. Φράσεις όπως «πρέπει να σκοράρουμε, αλλά είναι σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ» και «ξέρουμε τι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουμε» υπήρξαν, με τον ίδιο να παραδέχεται πως ξέρει την Πλζεν μόνο από όσα του είπε ο σκάουτερ του. «Εχουμε το πλεονέκτημα, μιας και αρκετοί παίκτες μας έχουν εμπειρία από τέτοια ματς και αυτό είναι σημαντικό, καθώς έχουμε δει πως το άγχος μπορεί να σε καταβάλει. Ξέρουμε πως η Πλζεν είναι δυνατή ομάδα και καλύτερη της Σάμροκ, απλά επειδή έχει καλύτερους παίκτες». Δηλώσεις έκανε και ο φορ Τόμσεν, που είπε πως η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει μία ταχύτητα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σάμροκ, αν θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο.
Δύο είναι τα προβλήματα για τον Νίλσον, αλλά είναι μακροχρόνια. Συγκεκριμένα, καιρό λείπουν ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ/φορ Φρεντέρικσεν και ο βασικός πέρσι χαφ Βίνγκααρντ, απουσίες που δεν επηρεάζουν πλέον, ενώ με τις επιστροφές του φορ Τόμσεν και του Ισλανδού στόπερ Οτεσεν το Σάββατο, μπορούμε να πούμε πως πρακτικά η αποστολή είναι πλήρης.
ΠΛΖΕΝ (Τσεχία, Νο. 181): Ολοκλήρωσε την έκπληξη κόντρα στη Ρόζενμποργκ και πλέον είναι έτοιμη για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Το Σάββατο πέτυχε την πρώτη της νίκη στο τσεχικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Τέπλιτσε για την τρίτη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από την Μποέμιανς (2-1) και η εντός έδρας ισοπαλία με τη Λίμπερετς (2-2), για μια Πλζεν που δεν άλλαξε πολύ σε σχέση με πέρσι, αφού παραχώρησε μεν τον βασικό της σκόρερ Ρέζεκ (30/11 πέρσι) στην Ανόρθωση, όμως ο Πίλαρ που ήρθε στη θέση του φαίνεται πως τα πηγαίνει αρκετά καλά (4/2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 3/1 στο πρωτάθλημα).
Αμεσα κινήθηκε η διοίκηση μετά το σοβαρό τραυματισμό του βασικού κίπερ Πάβλικ (εκτός τρεις μήνες) και αποκτήθηκε ο 35χρονος Μάρεκ Τσέχ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Λοκομοτίβ Μόσχας (έκανε ντεμπούτο το Σάββατο). «Οι Ντάνεκ και Τιχάσεκ είναι καλοί τερματοφύλακες, όμως με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, χρειαζόμασταν κι έναν τρίτο κίπερ», είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων Σάντεκ.
Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Βρμπα προσπάθησε να σκιαγραφήσει την Κοπεγχάγη, λέγοντας ότι «είναι μια ομάδα που παίζει κλασικό βόρειο ποδόσφαιρο, σαν αυτό που βλέπαμε πριν από δέκα χρόνια. Ομως έχει Βραζιλιάνους και Κοσταρικανούς, που δίνουν άλλη νότα και αλλάζουν το στιλ παιχνιδιού της. Αυτό το ματς είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και είναι επιβράβευση της δουλειάς που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια. Προφανώς θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να δούμε μια τσεχική ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από καιρό».
Προβλήματα στο ρόστερ, αφού τιμωρημένοι είναι ο βασικός φορ Μπάκος (4/5 στο Τσάμπιονς Λιγκ) και ο βασικός αριστερός μέσος Γίρασεκ, ενώ τουλάχιστον στο ιατρικό δελτίο είναι μόνο ο τερματοφύλακας Πάβλικ, με τους υπόλοιπους παίκτες να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (Χ2): Πιο επικίνδυνοι απ’ όσο δείχνουν είναι οι Τσέχοι, όμως θα παίξουν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους φέτος. Η Κοπεγχάγη έχει περισσότερη εμπειρία και αυτό θα μετρήσει, το 1,70 είναι οριακά αποδεκτό,εμείς όμως θα ακολουθήσουμε τα παλληκαράκια της Βικτόριας.........χι-διπλό!


ΛΥΩΝ – ΡΟΥΜΠΙΝ
*** Στο 42.000 θέσεων «Ζερλάν» της Λυών. 

*** Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία). 
ΛΥΩΝ (Γαλλία, Νο. 11): Παρούσα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από το 1999-2000 διατρέχει πρώτη φορά κίνδυνο να μείνει εκτός. Από ανάλογη εμπειρία είχε περάσει επιτυχώς το 2009 όταν απέκλεισε με 5-1 και 3-1 την Αντερλεχτ. Αρκετά έμπειρο το υλικό της, πρωτάρης σε όλα τα επίπεδα ο τεχνικός της. Το Σάββατο στο 1-1 με την Αζαξιό έσπασε τα δοκάρια (πέντε) και τελικά κατάφερε έστω να ισοφαρίσει στο τέλος με τον Λισάντρο που σκόραρε σε δεύτερο σερί παιχνίδι. «Είναι καλά που παίξαμε μία φορά πριν από τα πλέι οφ στο γήπεδό μας. Περιμένω ακόμη πιο αμυντική συμπεριφορά από τη Ρούμπιν» είπε ο Γκαρντ. Ντεμπούταρε ο στόπερ Κονέ (πρώην Γκινγκάμπ) και θα ξαναπαίξει και σήμερα αφού δεν προλαβαίνουν οι βασικοί στόπερ Κρις, Μένσα. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Γκουρκύφ, Εντερσον, στην U20 μετέχουν αρκετοί ελπιδοφόροι νεαροί της. Η ενδεκάδα είναι η αναμενόμενη, δεν υπάρχουν και φοβερά περιθώρια ελιγμών. Μόνο ο Βόσνιος Πιάνιτς και ο μεσοεπιθετικός Πιέ έχουν κάποια εμπειρία από τους παγκίτες. Το 4-4-2 που εφαρμόζει ο Γκαρντ δεν αλλάζει, Λισάντρο και Γκομίς ξεκινούν στην επίθεση.ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Λορίς – Ρεβεγέρ, Κονέ, Λόβρεν, Σισοκό – Γκοναλόν, Κάλστρομ, Μπριάν, Μπάστος – Λισάντρο, Γκομίς. 



ΡΟΥΜΠΙΝ (Ρωσία, Νο. 54): Παρούσα τα δύο τελευταία χρόνια στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά φέτος πρώτη φορά περνάει από τα μπαράζ κι έχει ήδη ένα γύρο στην πλάτη της. Βασίζεται σε μια συμπαγή άμυνα και παίζει αρκετά συχνά με 5-4-1. Στο πρωτάθλημα εκτός έδρας είναι αήττητη στα έξι τελευταία (3-3-0) έχοντας κάνει τρία σερί διπλά. Το Σάββατο έφερε 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Προηγήθηκε με πέναλτι αλλά έμεινε με δέκα και ισοφαρίστηκε στο 90’. Η αποστολή βρίσκεται από χθες στη Λυών ύστερα από πεντάωρη πτήση. 
Παραμένουν εκτός ο στόπερ Νάβας, ο βασικός Αργεντίνος μπακ Ανσάλντι, ο σημαντικός μέσος Ριαζάντσεφ και ο μεσοεπιθετικός Κάρλος Εντουάρντο που αποκτήθηκε πέρυσι από τη Χοφενχάιμ αλλά τραυματίστηκε. Απέκτησε από τη Χέρκουλες τον διεθνή Παραγουανό κυνηγό Βαλντές (πρώην Ντόρτμουντ). Δεν θα αγωνιστεί σήμερα και μάλλον προλαβαίνει το δεύτερο παιχνίδι.Θα παίξει όπως συνηθίζει με γεμάτη άμυνα στην οποία ηγείται ο Μποκέτι που αγωνίστηκε στην Τζένοα το 2008-10. Ο Ομπαφέμι Μάρτινς, που επέστρεψε από δανεισμό στην Μπέρμιγχαμ, βρίσκεται στην αποστολή αλλά λογικά θα μείνει αρχικά στον πάγκο. 
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (5-4-1): Ρίζικοφ – Κβερκέλια, Μποκέτι, Σαρόνοφ, Κούζμιν, Καλέσιν – Νομπόα, Νάτσο, Γκοκντενίζ, Κασάεφ – Ντιαντιούνε. 
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (Under): Η Λυών κατά κύριο λόγο θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα νώτα της ενώ η Ρούμπιν με ενισχυμένη άμυνα θα κατέβει για το 0-0.....μυρίζομαι μια μικρή μπομπίτσα εδώ......




ΤΒΕΝΤΕ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

*** Στο 24.000 θέσεων «Χρολς Βέστε» του Ενσχεντεϊ.
ΤΒΕΝΤΕ (Ολλανδία, Νο. 43): Με επαγγελματικό τρόπο πέρασε στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της ρουμάνικης Βασλούι. Ως πρωταθλήτρια πέρσι μετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τερμάτισε 3η και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ.Το ρόστερ της έχει κερδίσει σε εμπειρία στην Ευρώπη, ουσιαστικά είναι ίδια με πέρσι, αν εξαιρεθεί η απώλεια του ηγέτη της Τέο Γιάνσεν (αριστερός χαφ). Νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία ο πολύ έμπειρος Κο Αντριάνσε, θα προσπαθήσει για την υπέρβαση αφού υπάρχει τρύπα στο μπάτζετ μετά την τραγωδία που συνέβη τον Ιούλιο με την κατάρρευση κερκίδας στο γήπεδο της.Το Σάββατο υποδέχθηκε την Αλκμααρ για το ολλανδικό πρωτάθλημα την οποία και κέρδισε με 2-0, σημειώνοντας ακόμη μια επαγγελματική νίκη. Το δεύτερο γκολ που κλείδωσε τη νίκη σημείωσε με την κλάση του ο διεθνής Κοσταρικανός Ρουίς που είχε μπει αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης (είχε μικροενοχλήσεις, για αυτό και δεν ξεκίνησε). «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος παίκτης στην Ολλανδία με την κλάση του Ρουίς» τόνισε ο Αντριάνσε.Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπενφίκα είναι μια ομάδα γεμάτη με μεγάλα ονόματα και πολύ δ«Η Μπενφίκα είναι μια ομάδα με τεράστια επιθετική ισχύ, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι άτρωτη. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι οι Πορτογάλοι διαθέτουν στο ρόστερ τους μεγάλα ονόματα. Πιστεύω όμως ότι εμείς σαν σύνολο είμαστε καλύτεροι. Θα δούμε αν μπορέσουμε να περιορίσουμε την ατομική τους υπεροχή. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο, τους παίκτες, για όλο το κλαμπ, αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διοργάνωση και θέλω να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι» σχολίασε ο προπονητής των Ολλανδών.«υνατή. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, μέχρι και τη λήξη του αγώνα. Πάμε για τη νίκη. Ετσι θα είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση» δήλωσε ο Ρουίς.

Μακροχρόνια απών ο βασικός εξτρέμ Τσάντλι, πολύτιμος για την επιθετική της ανάπτυξη, αλλά δεν έχει παίξει λεπτό φέτος. Επιστρέφει ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ Μπαϊράμι. Για ένα ημίχρονο έπαιξε ο Ρουίς με την Αλκμααρ, υπάρχουν αγγλικές σειρήνες που πιέζουν για μεταγραφή, αλλά αναμένεται βασικός. Ετοιμος και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ/χαφ Λέουγκερς, μόλις μια απουσία δηλαδή.
Στα της ενδεκάδας, δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον Αντριάνσε. Θα συνεχίσει με τον έμπειρο Κορνέλισε στο δεξί άκρο της άμυνας (ήρθε το καλοκαίρι από την Ουτρέχτη), αφού ο Ροσάλες δεν είναι απόλυτα έτοιμος για 90λεπτά, καθώς επέστρεψε πριν μια εβδομάδα από διακοπές (διεθνής με τη Βενεζουέλα) και μπήκε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με την Αλκμααρ. Λογικά θα επιμείνει στους Λουκ ντε Γιονγκ και Γιάνκο -ο πρώτος είναι στράικερ, αλλά για να χωρέσει στην ενδεκάδα παίζει πίσω από τον διεθνή Αυστριακό- και δεν θα πάει σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα, κάτι που θα σημαίνει ότι ο έμπειρος Λάντζαατ θα πάρει φανέλα βασικού. Με την επάνοδο του Ρουίς, παίζεται μια θέση, λογικά θα προτιμήσει τον 19χρονο Μπέργκχαους (από τις ακαδημίες της) που βγάζει μάτια στο ξεκίνημα και όχι π.χ. Μπαϊράμι ή Τζον.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μιχαΐλοφ - Κορνέλισε, Ντάγκλας, Βίσχερχοφ, Τιεντάλι - Μπραμά, Λουκ ντε Γιονγκ, Βίλεμ Γιάνσεν - Ρουίς, Γιάνκο, Μπέργκχαους.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Νο. 22): Από το 2004/05 έχει να κερδίσει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και δεν τα κατάφερε ούτε φέτος, καθώς την Παρασκευή περιορίστηκε στο 2-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Ζιλ Βισέντε. «Ισοπαλία με γεύση ήττας», όπως παραδέχτηκαν έπειτα ο Ζορζ Ζεσούς και οι παίκτες, που δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς αν και προηγήθηκαν 2-0 στο 20’, όμως η επανάπαυση και κάποια λάθη στην άμυνα έφεραν την ισοφάριση. 
Με αναλαμπές η πρώτη εμφάνιση των «αετών» στο πρωτάθλημα, που είχαν τέσσερα νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα. Βγήκε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο ο Αϊμάρ, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό και ταξίδεψε στην Ολλανδία. Γυρίζει και ο αρχηγός Λουιζάο, που ήταν τιμωρημένος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν αγωνίστηκαν ο φορ Οσκαρ Καρντόσο και ο δεξιός μπακ Μάξι Περέιρα, που είχαν χάσει προπονήσεις, ο πρώτος λόγω εθνικής και ο δεύτερος λόγω μίνι διακοπών, αλλά σήμερα θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ζορζ Ζεσούς. 
Δεν υφίστανται σημαντικές απουσίες. Υπάρχει βέβαια η αμφιβολία για τον Αϊμάρ, που είναι στην Ολλανδία, αλλά ακόμα δεν νιώθει 100% έτοιμος και δεν προπονήθηκε χθες, έτσι είναι πιθανό να κάτσει στον πάγκο και να περάσει στη θέση του ο Βίτσελ, που μπορεί να βοηθήσει και περισσότερο ανασταλτικά.

«Είμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής, με παίκτες που έχουν προσαρμοστεί καλύτερα και άλλους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Μπορεί να μην είμαστε αυτή τη στιγμή μία ομάδα πιο δυνατή από ότι δύο χρόνια πριν, αλλά έχουμε ένα ρόστερ πιο δυνατό από ότι δύο χρόνια πριν», απάντησε ο Ζορζ Ζεσούς στην εκτίμηση του προπονητή της Τβέντε ότι η Μπενφίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ήταν δύο χρόνια πριν.

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Η Τβέντε είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και της αρέσει να έχει την μπάλα, αλλά ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θέλουμε τη νίκη – είναι δύο παιχνίδια και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε στους ομίλους», δήλωσε ο Χάβι Γκαρθία, που θεωρεί ότι το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσει την ομάδα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-3-2): Αρτούρ – Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Εμερσον – Χάβι Γκαρθία – Γκαϊτάν, Βίτσελ (Αϊμάρ), Νολίτο – Σαβιόλα, Καρντόσο.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (No bet): Πολύ αμφίρροπο όπως φαίνεται και από τους μπουκ (2,45- 3,20 - 2,80). Η Μπενφίκα έχει στα χαρτιά καλύτερο ρόστερ, ωστόσο, η Τβέντε μέσα στην έδρα της και με την εμπειρία της περσινής σεζόν, αποτελεί πολύ δυνατό αντίπαλο για τους Πορτογάλους....αλλά εδω προβλέπονται πολλά γκοοοολ.....



Επίσης μπορούμε να κρυφοκοιτάξουμε προς την Τσαμπιονσιπ ........και εκεί μας άρεσε το διπλό της Γουεστ Χαμ μέσα στην Γουότφορντ......το διπλό της φορμαρισμένης Σαουθάμπτον επι της Ιπσούιτς καθώς και η επικράτηση της Κρυσταλ Παλας.........

Καλή επιτυχία φιλαράκια .........με την ευχή να πάμε όλοι ταμείοοοο!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: