Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Προβάδισμα οι γηπεδούχοι !!!

Μπάγερν Μονάχου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους. Νίκησαν και Βίσλα Κρακοβίας, Μακάμπι Χάιφα και Οντένσε αλλά επικράτησαν με "ανοικτό" σκορ ενόψει επαναληπτικών...




Οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους στην δεύτερη μέρα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και οι πέντε νίκησαν με τις Μπάγερν Μονάχου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έχουν προβάδισμα πρόκρισης.
Ανοικτά τα άλλα τρία ματς με τον ΑΠΟΕΛ να λυγίζει στην Κρακοβία στο 71' (ήττα 1-0 από την Βίσλα), την Μακάμπι Χάιφα να επικρατεί με 2-1 και τέλος στην Δανία, η Οντένσε με το "δώρο" της Βιγιαρεάλ νίκησε 1-0
Ξεκίνημα με το δεξί για την Μπάγερν Μονάχο στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Με σκόρερ τους Σβανστάινγκερ και Ρόμπεν οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-0 της Ζυρίχης, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να έχει και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60ο λεπτό.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαμίρ που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε και μια ασίστ, τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ρουκάβινα να σκοράρει, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι με το ένα πόδι στους ομίλους μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Μάλμε.

Στην Κρακοβία παρά την εξαιρετική του παρουσία ο ΑΠΟΕΛ, "λύγισε" από μια εξαιρετική προσπάθεια και γκολ του Μαλέσκι στο 71' που πανηγυρίζοντας έβγαλε την φανέλα του και έδειξε την φωτογραφία του Πάπα ενώ στο Ισραήλ ένας παλιός άσος της Μακάμπι Χάιφα (Μπάρντα) έδωσε ελπίδες στην Γκενκ παρά την ήττα με 2-1.

Τέλος, ένα "τραγικό" λάθος του αμυντικού Ζαπάτα εκμεταλλεύθηκε ο Αντρεάνσεν για να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στην Οντένσε κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/08):

Βίσλα Κρακοβίας - ΑΠΟΕΛ 1-0
(71' Μαλέσκι)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μάλμε 4-1
(4', 61΄πέν. Σαμίρ, 56΄Ρουκάβινα, 84' Μπετσιράι / 17' Μεχμέτι)

Οντένσε - Βιγιαρεάλ 1-0
(84' Αντρεάνσεν)

Μπάγερν Μονάχου- Ζυρίχη 2-0
(8' Σβανστάινγκερ, 72' Ρόμπεν)

Μακάμπι Χάιφα - Γκενκ 2-1
(8' Αμάσα, 28' Ντβαλισβίλι / 61' Μπάρντα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: