Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ !!!!!!!!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι και πάλι....ύστερα απο μια μέρα διακοπής λόγω τεχνικού προβλήματος στον server......
Πάμε όμως να δούμε γρήγορα - γρήγορα......τι έχουμε σήμερα.....




202 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός             1           

Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Παναθηναϊκός, αλλά σίγουρα έχει επίγνωση της αποστολής του και μπορεί να επιβιώσει στο Μπλούμφιλντ. Με τις αποδόσεις της Μακάμπι να καταρρέουν
(από το 2,70 στο 2,50), η αξία μεταβιβάζεται στην ελληνική ομάδα, η οποία δίνεται ως αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Η κακή κατάσταση της άμυνας μας αποτρέπει από το να στηρίξουμε τον ΠΑΟ, εκτός αν οι αποδόσεις για το Χ2 (στη μορφή του ασιατικού +0,5) βελτιωθούν αρκετά για το τωρινό 1,60. 

206 Μπουρσασπόρ-Άντερλεχτ                      1        
Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν σχεδόν εξαντληθεί και 25.000 οπαδοί της Μπόυρσα αναμένεται να δημιουργήσουν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο Μπούρσα Ατατούρκ, ενώ την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία θα είναι στους 30 βαθμούς με υψηλή υγρασία συνθήκες στις οποίες οι Βέλγοι δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν. Όλα αυτά δίνουν προβάδισμα στον άσσο o οποίος προσφέρεται στο εξαιρετικό 2,50 στην bet365. Όμως λίγο οι δηλώσεις του προπονητή των Τούρκων πως θα κοιτάξουν πρώτα την άμυνά τους και στη συνέχεια θα επιδιώξουν να σκοράρουν λίγο οι απουσίες των Βέλγων στην επίθεση μας οδηγούν στο under που δίνεται στο 1,70 στην bet365.

211 Αννόβερο-Σεβίλλη                    goal - goal      
Mπορεί οι Γερμανοί να βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας μιας και έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, όμως η Σεβίλλη έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες αναμετρήσεις και μπορεί να φύγει χωρίς να ηττηθεί από το Αννόβερο. Στο 1,90 το level ball υπέρ της στην bet365.

Kαλή επιτυχία φιλαράκια......θα τα πούμε αύριο με γεμάτο κουπόνι εν όψει τριημέρου.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: