Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Οι τελικές αλλαγές στα εναπομείναντα φιλικά των "κυανόλευκων" της Προσοτσάνης

Ημέρα εξελίξεων ήταν η σημερινή ως προς το πρόγραμμα των υπόλοιπων φιλικών της Προσοτσάνης, με την είδηση να βγαίνει διά στόματος Γιάννη Οικονόμου, που δέχτηκε τηλεφώνημα από γενικό αρχηγό της Δόξας Δράμας Αντώνη Κασδοβασίλη, για φιλική συνάντηση μεταξύ των δύο σωματείων, μια μέρα πριν οι "μαυραετοί" αναχωρήσουν για το Καϊμακτσαλάν, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.
Έτσι το προσεχές Σάββατο 27 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο "Γεώργιος Μακρής" η Προσοτσάνη θα υποδεχτεί στις 6:30μ.μ. τη Δόξα Δράμας στο σπουδαιότερο φιλικό του φετινού καλοκαιριού για τους "κυανόλευκους" από κάθε άποψη. 
Προηγείται βέβαια ένα εξίσου δυνατό τεστ, αυτό με το Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας μεθαύριο Τετάρτη την ίδια ώρα εντός έδρας, ενώ όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου των "κυανόλευκων", η Προσοτσάνη θα αντιμετωπίσει στις 7 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας τον Ερμή Οχυρού και στις 18 του ίδιου μήνα στο "Γεώργιος Μακρής" τον Άρη Ακροποτάμου, μια συνάντηση που μετατέθηκε κατά 8 ημέρες (αρχικά είχε συμφωνηθεί μεταξύ Οικονόμου και Καραμπετάκη να γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου). Η αλλαγή αυτή ήταν αναπόφευκτη καθώς μετά από σύμφωνη απόφαση Προσοτσάνης και Αμπελοκήπων με έγγραφό τους προς την ΕΠΣ Δράμας, το Super Cup θα γίνει την Κυριακή 11/9/2011, αντί για την προσεχή Κυριακή όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Παραπλεύρως μπορείτε να δείτε το προσεχές πρόγραμμα της Προσοτσάνης και μέχρι μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωατθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: