Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.........μέρος 1ο......!!!!!!!

Καλησπέρα φιλαράκια ...για ενα ακόμη σαββατοκύριακο......το προτελευταίο του καλοκαιριού......και κρατάμε ένα δελτίο που έχει 269 αγώνες....!!!!!!
χειμωνιάζει σιγά....σιγά....
Ας δούμε όμως τι έχουμε σήμερα με το πρώτο μέρος των προτάσεων μας........



ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
*** Από 2,43 έως 2,62 το διπλό της Χοφενχάιμ, που δίνεται σε όλες τις εταιρίες φαβορί. Ο άσος φτάνει έως και το 2,97 (μ.ο. 2,74).

*** Προϊστορία: 4-1-0

*** Εξι ήττες στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει η Χοφενχάιμ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚΕκμεταλλευόμενη στο 10ό λεπτό ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας, άνοιξε το σκορ κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν και άντλησε την κατάλληλη ψυχολογία για να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί το καυτό «Φριτς Βάλτερ». Μπορεί να μην πήρε το τρίποντο αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο 80’ (τελικό 1-1), αλλά η εικόνα της κάθε άλλο παρά μια άπειρη ομάδα πρόδιδε που έδινε τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της ιστορίας της στην Μπουντεσλίγκα. Ηταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις - ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που δέχτηκε έντονη πίεση – και παίζοντας τολμηρά έως τέλους, έχασε μεταξύ άλλων ευκαιρία για το 1-2 στο 91’. 


«Η ομάδα έδωσε τα πάντα και άξιζε τον βαθμό», είπε ο Γιος Λουχουκάι, που… θέλοντας και μη έκανε ειδική μνεία στον νεοφερμένο Σάσα Μέλντερς, ο οποίος αποκτήθηκε από τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης με μόλις 175.000 ευρώ. Ο 26χρονος φορ είναι μια… επίθεση μόνος του στα δύο πρώτα ματς, έχοντας πετύχει και τα τρία γκολ της ομάδας, αυτό του περασμένου Σαββάτου δε με εντυπωσιακό τρόπο. Μετά τις δύο ισοπαλίες (είχε προηγηθεί το 2-2 με τη Φράιμπουργκ) οι Βαυαροί θέλουν τώρα και την πρώτη νίκη τους στην κατηγορία απέναντι σε μια ομάδα που σε πέντε επισκέψεις της από το 2003 έχει αποσπάσει μόνο μία ισοπαλία στο Αουγκσμπουργκ. 
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς, διότι η Χοφενχάιμ εκτός από ποιοτική είναι και τεχνικά προικισμένη. Αν βρει χώρο μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά», σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ενισχύεται από την επιστροφή του στόπερ Σανκό, που λόγω τιμωρίας έμεινε εκτός από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Παραμένουν εκτός μάχης οι επιθετικοί Ράφαελ (26/14, 6 ασίστ πέρυσι) και Ερλ (29/7, 6 ασίστ), αλλά… είπαμε, ο Μέλντερς δεν χρειάζεται για την ώρα παρτενέρ...
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Γεντς – Φερχάεγκ, Μέρλε, Σανκό, Ντε Γιονγκ – Κάλζεν Μπράκερ, Ντάβιντς – Ν’ Τζενγκ, Μπάιερ, Μπελινγκχάουζεν – Μέλντερς.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜΕίναι προφανές ότι της έχει… πάρει τον αέρα. Πέρυσι ήταν η μοναδική ομάδα που δεν ηττήθηκε από την Ντόρτμουντ (1-1, 1-0) και φέτος τη νίκησε ξανά εντός έδρας, σκοράροντας με ένα καταπληκτικό φάουλ του Σαλίχοβιτς στο 9ο λεπτό. Νωρίτερα είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Φιρμίνο, ενώ δεν άφησε ποτέ τους πρωταθλητές να βρουν ρυθμό παίρνοντας άριστα σε συγκέντρωση, πειθαρχία και ανασταλτική λειτουργία. Επέτρεψε μόνο ένα δοκάρι στο 63’ και άλλες τρεις – τέσσερις «ψιλοευκαιρίες», ενώ υπενθύμιζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην αντίπαλο ότι αν βγει μαζικά μπροστά θα το πληρώσει. 

«Σημαντικότερο και από τους τρεις βαθμούς ήταν να αντιδράσουμε μετά την ήττα στο Αννόβερο και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε. Βρισκόμαστε πάντως ακόμα σε φάση εξέλιξης», είπε ο Χόλγκερ Στανισλάφσκι. Το επίτευγμα της ομάδας του ανάγεται σε κατόρθωμα δεδομένου ότι παρατάχθηκε χωρίς τον φορ Ιμπίσεβιτς (31/8 πέρυσι), τους μέσους Βούσκεβιτς (26/2), Σίγκουρντσον (29/9), Βάις (17/0), τον νεοφερμένο επιθετικό Μουσόνα, τον αριστερό μπακ Ιμπερτσμπέργκερ (20/0) και τους αναπληρωματικούς αμυντικούς Γιάισλε, Γκούλντε. 

Για το ματς με την Αουγκσμπουργκ μόνο ο Ιμπερτσμπέργκερ επιστρέφει και δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Μπρααφχάιντ, που είναι ο πιο ασταθής αμυντικός της στις δύο πρώτες αγωνιστικές. «Με αφοσίωση και θέληση ανάλογη του αγώνα με την Ντόρτμουντ μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό στο Αουγκσμπουργκ», υποστήριξε ο τεχνικός της.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Στάρκε – Μπεκ, Φόρσα, Κόμπερ, Μπρααφχάιντ (Ιμπερτσμπέργκερ) – Ρούντι, Σαλίχοβιτς - Τζόνσον – Ομπάσι, Ρομπέρτο Φιρμίνο - Μπάμπελ.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (1): Η έδρα ισορροπεί την ατομική ποιότητα της Χοφενχάιμ. 

 Η Αουγκσμπουργκ έχει δώσει μόνο δύο αγώνες στην ιστορία της στην Μπουντεσλίγκα και χρειαζόμαστε επιπλέον δείγματα για να την αξιολογήσουμε. Μόνο από τη Χοφενχάιμ είναι πιο άπειρη στην κατηγορία αλλά παρ'όλα αυτά θα πάμε με τον ενθουσιασμό της γηπεδούχου!!!!!!

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΠΡ                                       Χ2 διπλή ευκαιρία

*** Συνεχίζει να βρίσκεται από το 1,55 ως το 1,57 ο άσος. Από 6,25 μέχρι και κοντά στο 7,00 το διπλό. 
*** Η πρώτη φορά που συναντιούνται στην Πρέμιερ Λιγκ από το 1996. Πέντε νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ για την ΚΠΡ, μόλις δύο για την Εβερτον. 4,3 γκολ μέσο όρο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων! 
*** Μόγες και Γουόρνοκ συναντιούνται για ένατη φορά. Πέντε νίκες για τον πρώτο, μία ο Γουόρνοκ. 
*** Αήττητη η Εβερτον εντός έδρας από το Δεκέμβριο του 2010. Τα επτά τελευταία γκολ των «ζαχαρωτών» έχουν έρθει στο δεύτερο ημίχρονο. Πέρσι ηττήθηκε σε τρία από τα έξι ματς με τις νεοφώτιστες. 
*** Η προηγούμενη νεοφώτιστη που είχε δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές ήταν η Γουέστ Μπρομ το 2008/09 και υποβιβάστηκε. 
ΕΒΕΡΤΟΝΕμεινε χωρίς επίσημες υποχρεώσεις, έπειτα από την αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στην Τότεναμ. Γενικότερα στα χρόνια του Μόγες δεν ήταν καλή στο ξεκίνημα της σεζόν, πέρσι έφτασε μέχρι και στην ουρά της βαθμολογίας, μέχρι να ξυπνήσει μετά από έξι αγωνιστικές. Θέλει να απαλλαχθεί απ' αυτή τη συμπεριφορά, η εικόνα της όμως στα τελευταία φιλικά δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, με το πρόβλημα να εστιάζεται στο μεγάλο της μειονέκτημα: το εύκολο γκολ. Ιδίως στην ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει, ενώ τη Δευτέρα στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 1-1 με την Μποέμιαν. 
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Αρτέτα. Ο Ισπανός παικταράς πρόλαβε να αποθεραπευτεί (θα έχανε την πρεμιέρα) και θα είναι διαθέσιμος. Εξω ο ταλαντούχος δεξιός χαφ Κόλεμαν, που θα χάσει μεγάλο διάστημα, αλλά και ο τιμωρημένος από πέρσι Μπιλιαλεντίνοφ.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-1-1): Χάουαρντ – Χίμπερτ, Τζαγκέλκα, Ντιστέν, Μπέινς – Αρτέτα, Νέβιλ, Φελαϊνί, Οσμαν – Κέιχιλ – Σαχά. 
ΚΠΡΑλλαγή δεδομένων στη Λονδρέζα, μια μόλις αγωνιστική μετά το ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ. Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η συμφωνία για την πώληση του 51% των μετοχών που άνηκαν στον Μπέρνι Εκλεστοουν και πλέον η ομάδα θα διοικείται από τον Τόνι Φερνάντες, ιδιοκτήτη της Air Asia και της Τeam Lotus στη φόρμουλα 1. Ετοιμος να ρίξει εκατομμύρια με το καλημέρα ο Φερνάντες (πρώτος στόχος Πάρκερ της Γουέστ Χαμ, κοντά στα 9 εκ. ευρώ η προσφορά, την αρνήθηκαν τα «σφυριά», καθώς μυρίστηκαν χρήμα), ενώ σε δηλώσεις του στήριξε και τον Γουόρνοκ.Αλλαγή και στην ψυχολογία, ο οποία είχε φτάσει στα τάρταρα στην πρεμιέρα. Τραγική η επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 15 χρόνια, έπειτα από το βαρύ 0-4 από την Μπόλτον. Πάντως, η εμφάνιση δεν ήταν τόσο κακή, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε, δημιούργησε καλές ευκαιρίες, κράτησε τους «τρότερς» μακριά από την εστία της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Η Μπόλτον προηγήθηκε στην πρώτη καλή της φάση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έγινε το 0-2 στο 67' με αυτογκόλ του Γκαμπιντόν και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. «Δεν μπορείς να κάνεις λάθη στην Πρέμιερ Λιγκ και το πληρώσαμε. Νομίζω, όμως, ότι παίξαμε καλά για να πάρουμε τουλάχιστον το βαθμό», είπε ο Νιλ Γουόρνοκ. Χτύπησε μόλις στο 3’ ο Ντάιερ, ο οποίος ξεκίνησε δεξί μπακ, θα χάσει μερικές μέρες. Τιμωρημένος για τρεις αγωνιστικές ο στόπερ/αριστερός μπακ Χιλ, που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις για αντιαθλητικό χτύπημα. Εξω και δυο-τρεις μακροχρόνιοι. ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κένι – Ορ, Γκαμπιντόν, Χολ, Γκορκς – Ντέρι, Φαουρλίν – Κάμπελ, Τααράμπτ, Σμιθ – Μποθρόιντ. 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (Χ2): Τα ψυχολογικά δεδομένα της ΚΠΡ άλλαξαν άρδην μετά την πώληση των μετοχών και το κλίμα έχει φτιάξει για τα καλά......και με σύμμαχο την παράδοση , πιστεύουμε οτι θα κάνει το μπαμ.....μεσα στο Λονδίνο........χ2 για την μικρή Λονδρέζα μας.....


Καλή επιτυχία φιλαράκια........σε λίγες ώρες το επόμενου ραντεβού !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: