Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Τα βρήκαν Άρσεναλ-Μπαρσελόνα για Φάμπρεγας !!!!!!


Όπως φαίνεται το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ (μαζί με αυτό του Σνάιντερ με την Γιουνάιτεντ) φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος του, αφού Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ βρήκαν κοινό σημείο επαφής, με τον Φάμπρεγας όμως να βάζει και αυτό το χεράκι του στην όλη υπόθεση.

Κι όταν λέμε να βάζει το χεράκι του το εννοούμε κυριολεκτικά, αφού όπως αναφέρουν στην Αγγλία και την Ισπανία ο 24χρονος άσος θα πληρώσει ένα μέρος της μεταγραφής ο ίδιος!


Η πρόταση λοιπόν περιλαμβάνει περίπου 34 εκ. ευρώ συν κάποια μπόνους που μπορούν να φτάσουν το deal στα 40 εκ. ευρώ. Οι κανονιέρηδες βέβαια δεν συζητούσαν καν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν με λιγότερο από 45 εκ. ευρώ, οπότε δεν αποκλείεται να βάλει και ο ίδιος από την τσέπη του με τους Άγγλους να παίρνουν περίπου 900.000 ευρώ το χρόνο ως αποζημίωση από τον παίκτη για κάθε χρόνο από το πενταετές συμβόλαιο του.

Πρέπει να αναφέρουμε βέβαια πως τα ακριβή ποσά δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, αφού οι μεν Άγγλοι μιλούν για συμφωνία 40 εκ. ευρώ, ενώ οι Ισπανοί για 34 συν μπόνους. Μέχρι το βράδυ πάντως, σύμφωνα και με τις δυο πηγές, ίσως και να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οπότε θα ξέρουμε ακριβώς πόσα χρήματα κόστισε.

Ο Βένγκερ πάντως δεν ήθελα να τον αφήσει να φύγει, αλλά δέχθηκε πιέσεις από τους διοικούντες που θεώρησαν πως για την εποχή η πρόταση είναι εξαιρετική (και με μελλοντικές απολαβές).

Δεν υπάρχουν σχόλια: