Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Πρεμιέρα με γκέλες στη Αγγλία.....

Το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατούσε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο όπου οι «κόκκινοι» για ένα ημίχρονο έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και προηγούνταν 1-0. 







Οι «κόκκινοι» του Κένι Νταλγκλίς δεν κατάφεραν παρά τις ευχές της Τζουντ Σισέ μέσα από το twitter να ξεκινήσουν με το «δεξί» και η κακή μέρα φάνηκε από νωρίς καθώς μόλις στο 6' ο Λουίς Σουάρες αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Ωστόσο ο Ουρουγουανός άσος λυτρώθηκε έξι λεπτά αργότερα καθώς μετά από φάουλ ακριβείας του Τσάρλι Ανταμ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν στην Αγγλία.
Η Σάντερλαντ απείλησε ελάχιστα στο πρώτο μέρος αλλά στο 57' ο Σεμπάστιαν Λάρσον στο ντεμπούτο του με τις «μαύρες γάτες» έκανε το 1-1 με ένα απίθανο γυριστό εναέριο βολέ σε σέντρα του Αλ Μουχαμαντί.
Αρσεναλ άλλης εποχής στο 0-0 με τη Νιούκαστλ
Ελειπαν ο Φάμπρεγας με τον Νασρί γιατί αποτελούν πλέον παρελθόν για την Αρσεναλ, ήταν τραυματίες ο Γουίλσιρ με τον Ντιαμπί, ενώ αποβλήθηκε και ο Ζερβίνιο στο 76' καθώς μπλέχτηκε σε καβγά με τον προβληματικό Μπάρτον. Εν ολίγοις, ήτανε στραβό το κλίμα για τους «κανονιέρηδες», πάλι καλά που έφυγαν με το 0-0 από το «Σεν Τζέιμσις Παρκ» με αντίπαλο τη Νιούκαστλ.
Σε ένα ματς όπου οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες, με την Αρσεναλ να μοιάζει αγνώριστη συγκριτικά με πέρυσι και τη Νιούκαστλ να έχει ιδιαίτερα παθητικό ρόλο μέχρι το 76', που αποβλήθηκε ο Ζερβίνιο, η λευκή ισοπαλία ήρθε ως φυσική συνέπεια.
Στο «Λόφτους Ρόουντ» η νεοφώτιστη Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς έμαθε από νωρίς πόσο δύσκολη είναι η ζωή στην Premier League καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 από τη Μπόλτον. Αντίθετα η έτερη νεοφώτιστη Νόριτς απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Γουίγκαν.
Η Αστον Βίλα με δύο σπουδαίες αποκρούσεις του νεοαποκτηθέντα Σέι Γκίβεν απέσπασε τον βαθμό στο «Κρέιβεν Κότατζ» απέναντι στην Φούλαμ (0-0) στο επίσημο ντεμπούτο του Αλεξ ΜακΛις στον πάγκο της.
Η Γουλβς «πλήγωσε» την ήδη «λαβωμένη» από πολλούς τραυματισμούς Μπλάκμπερν μέσα στο «Ιγουντ Παρκ» και μάλιστα με ανατροπή (1-2).
Λίβερπουλ – Σάντερλαντ 1-1 (12' Σουάρεζ – 57' Λάρσον)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κάραγκερ, Αγκερ, Ενρίκε, Φλάναγκαν, Ντάουνιγκ, Ανταμ, Λέιβα, Χέντερσον (61' Κάουτ), Σουάρεζ (76' Ραούλ Μεϊρέλες), Κάρολ
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Φέρντιναντ, Μπράουν, Ρίτσαρντς, Μπάρντσλεϊ, Σεσενιόν, Κάτερμολ, Λάρσον (80' Βον), Αλ Μουχαμαντί, Κόλμπακ, Γκιάν (66' Ντονγκ-Γον)
Νιούκαστλ-Αρσεναλ 0-0
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Ρ. Τέιλορ, Σ. Τέιλορ, Σίμπσον, Καμπάιγ (80' Λόβενκραντς), Μπάρτον, Γκουτιέρες, Τιοτέ, Μπα (46' Ομπερτάν), Αμεόμπι (73' Μπεστ).
ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσέσνι, Σανιά, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Σονγκ, Ράμσεϊ (90' Τζούρου), Αρσάβιν (61' Γουόλκοτ), Ροσίτσκι (85' Φρίμπονγκ), Ζερβίνιο, Φαν Πέρσι.
Φούλαμ – Αστον Βίλα 0-0
ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Σεντέρος, Ρίισε, Χιούζ, Χάγκελαντ, Ντέμπσεϊ, Νταφ, Μέρφι, Ετούχου, Ζαμόρα (73' Ντεμπελέ), Τζόνσον
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Κόλινς, Γιάνγκ, Νταν, Γουόρνοκ, Πετρόφ (90' Κλαρκ), Ν' Ζογκμπιά (67' Ολμπράιτον), Ντελφ, Χέσκεϊ, Μπεντ, Αγκμπονλαχορ
Μπλάκμπερν – Γουλβς 1-2 (20' Φόρμικα – 22' Φλέτσερ, 47' Γουάρντ)
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Σαλγκάδο, Ολσον, Χάνλεϊ, Εμερτον (46' Ροτσίνα), Πέντερσεν (72' Γκουντβιλ), Νταν, Ν'Ζονσί, Ρόμπερτς, Φόρμικα (84' Μπλάκμαν), Χόιλετ
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσεϊ, Μπέρα, Γουόρντ, Στίρμαν (79' Φόλεϊ), Τζόνσον, Χαντ, Ο' Χάρα, Χένρι, Τζάρβις (76' Ελοκόμπι), Ντόιλ, Φλέτσερ
Κούινς Παρκ Ρέιντζερς – Μπόλτον 0-4 (45'+1' Κέιχιλ, 67' αυτ. Γκάμπιντον, 70' Κλάσνιτς, 79' Μουαμπά)
ΚΠΡ: Κένι, Χολ, Γκάμπιντον, Χιλ, Ντάιερ (7΄Ορ), Τααράμπτ (73' Μπουζάκι), Ντέρι, Φαουρλίν, Σμιθ (72' Χέλγκουσον), Μπόθροϊντ, Κάμπελ
ΜΠΟΛΤΟΝ: Γιαασκελάινεν, Στέινσον, Νάιτ, Κέιχιλ, Ρόμπινσον, Ιγκλς, Ρίο-Κόκερ (83' Πράτλεϊ), Πετρόφ, Μουάμπα, Κλάσνιτς (86' Μπλέικ), Ντέιβις (81' Ιγκλς)
Γούιγκαν – Νόριτς 1-1 (21' Γουότσον – 45' Χούλαχαν)
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χαμπσί, Κάλντγουελ, Μπόις, Φιγκερόα, Πίσκου (82' Σταμ), Ζορντί Γκόμες (53' Ρονταγέγκα), Γουότσον, Μόουζες, ΜακΚάρθι, Ντιαμέ, Ντι Σάντο (53' Σάμον)
ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Ντε Λαέ, Τίρνεϊ, Γουίτμπρεντ (71' Μπαρνέτ), Μάρτιν, Σούρμαν (75' Μπένετ), Φοξ, Χούλαχαν, Κροφτς, Μόρισον (75' Πίλκινγκτον), Χολτ
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Μπλάκμπερν-Γουλβς 1-2
Φούλαμ-Αστον Βίλα 0-0
Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 1-1
ΚΠΡ-Μπόλτον 0-4
Γουίγκαν-Νόριτς 1-1
Νιούκασλ-Αρσεναλ 0-0
Τότεναμ-Εβερτον αναβλ.
Κυριακή (14/08)
Στόουκ-Τσέλσι    0-0
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ. (18.00)
Δευτέρα (15/08)
Μάντσεστερ Σ.-Σουόνσι (22.00)

H Βαθμολογία με όλα τα τελευταία νέα αργά το βράδυ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: