Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Χαραλαμπίδης και δυο μεταγραφές η Δόξα!

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του Θανάση Σάμιου με τον Αποστόλο Χαραλαμπίδη είχε αποτέλεσμα! Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεργαστούν ενόψει της νέας χρονιάς, διότι υπάρχει κοινή φιλοσοφία σχετικά με την στελέχωση του ρόστερ της Δόξας Δράμας με νεαρούς παίκτες.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι ανακοινώσεις της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κατά το παρελθόν έχει καθήσει στον πάγκο τωνΙεράπετρα, Πολύκαστρο, Φωκικό, Τρίκαλα, Βέροια, Εορδαϊκό, Νίκη Βόλου, Ιωνικό και Καλλιθέα.


Υπέγραψε ο Τσερκέζος

Συνέχεια στις μεταγραφικές της κινήσεις, μετά από αρκετό καιρό, έδωσε η Δόξα Δράμας, καθώς προχώρησε την Παρασκευή στην απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου. Ο 24χρονος μπακ με θητεία σε Καστοριά, Πανθρακικό, Ιωνικό και Νίκη Βόλου μεταξύ άλλων, είχε στα χέρια του 2-3 προτάσεις από άλλους συλλόγους, ωστόσο προτεραιότητά του ήταν να επιστρέψει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τη Δόξα Δράμας. Αυτό οριστικοποιήθηκε τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του, μονοετούς διάρκειας. 

Πήρε και Ηλία Μεϊντή!

Λίγη ώρα μετά την απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου, σειρά για τη Δόξα Δράμας πήρε ο Ηλίας Μεϊντής. Ο νεαρός μέσος με θητεία σε Ηρακλή, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Λαμία, Κόρινθο και Ιωνικό, είχε πολύ καλή σεζόν πέρσι με τους Νικαιώτες. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας στο β' γύρο και μέτρησε περί τις 20 συμμετοχές. Ο 23χρονος παίκτης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Με την απόκτησή του, οι "μαυραετοί" προσέθεσαν ένα πολύτιμο εργαλείο στο χώρο του κέντρου. 

Χαραλαμπίδης: Στόχος μια νεανική ομάδα

Τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα Δόξα, αποκάλυψε στοsportdrama.gr ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός κόουτς τόνισε: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα όπου θα προσθέσουμε την εμπειρία κάποιων παλιών και μετά από εκεί βλέπουμε. Πάντα γνωρίζοντας την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα μου προς τον κόσμο της Δόξας. Τον γνώρισα σαν αντίπαλος και πιστεύω ότι θα τον έχουμε κοντά μας. Θα κάνουμε το παν, θα δώσουμε την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε. Θα δουλέψουμε όσο σκληρά χρειάζεται για να μπορέσουμε να έχουμε αποτέλεσμα».

Στο Μπάνσκο για προετοιμασία

Με εισήγηση του Σάμιου αποφασίστηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να γίνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει γίνει, την προσεχή Τετάρτη θα γίνει ο αγιασμός και την Πέμπτη και Παρασκευή οι εργομετρικές εξετάσεις. Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στην Δράμα, θα έχει διάρκεια οκτώ περίπου ημερών και περί τα τέλη του μήνα η αποστολή θα φύγει για την γειτονική Βουλγαρία.

Γυμναστής ο Γιάννης Γεωργιάδης

Ο Γιάννης Γεωργιάδης θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα στην θέση του γυμναστή, ενώ σε ότι αφορά τις θέσεις του βοηθού προπονητή και του προπονητή τερματοφυλάκων ο νέος τεχνικός της Δόξας θα έχει επαφές με πρώην συνεργάτες του για την τελική του επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: