Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Πρόωρη δοκιμασία για Μπάγερν...

Η νέα σεζόν άρχισε με ήττα για την Μπάγερν, 1-0 στο Μόναχο από τη Γκλάντμπαχ. Αν οι Βαυαροί δεν θέλουν να βρεθούν από νωρίς σε ρόλο... κυνηγού στη βαθμολογία, θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα τη δεύτερη αγωνιστική, όταν και τους υποδέχεται η ανανεωμένη και προερχόμενη από νίκη στην πρεμιέρα (3-0 στην Κολωνία) Βόλφσμπουργκ.



 Το έργο της ομάδας του Γιούπ Χάινκες δυσκολεύει η απουσία του Άριεν Ρόμπεν, αλλά και του Μπρένο, λόγω τραυματισμού. Από τους «λύκους» του Φέλιξ Μάγκατ θα λείψουν ο Φρίντριχ και ο Ντιέγκο, που είναι εκτός πλάνων


Η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ μετά το επιβλητικό 3-1 της πρεμιέρας απέναντι στο Αμβούργο δοκιμάζεται στην πάντα δύσκολη έδρα της Χόφενχαϊμ. Οι Σούμποτιτς και Μπάριος θα είναι οι δύο σημαντικές απουσίες για τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ μεγάλος απών για τους γηπεδούχους είναι ο Ιμπίσεβιτς. 
Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη στον απόηχο των θριάμβων τους απέναντι σε Μπάγερν και Σάλκε αντίστοιχα κοντράρονται στο «Μπορούσια Παρκ», ενώ η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Βέρντερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η Καϊζερσλάουτερν των Πέτσου και Φορτούνη αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Άουγκσμπουργκ και η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου την Κολωνία. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής: 

Σάββατο 13/8 

Σάλκε-Κολωνία                               16:30
Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου            16:30
Νυρεμβέργη-Ανόβερο                     16:30
Φράιμπουργκ-Μάιντς                     16:30
Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ                  16:30
Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 16:30
Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη              19:30 


Κυριακή 14/8 

Καϊζερσλάουτερν-Άουγκσμπουργκ 16:30 Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης        18:30 

Δεν υπάρχουν σχόλια: