Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Ντιφερντάνζ 3-0


Ο Βόλος έκανε το καθήκον του και κέρδισε την Ντιφερντάνζ με 3-0 στο Πανθεσσαλικό, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μυαλό των φίλων της ομάδας όμως είναι στην απόφαση της ΕΠΟ την Παρασκευή και το αν θα μείνει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Superleague 
και τη νέα σεζόν.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ντιφερντάνζ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να κερδίζει δυο γρήγορα κόρνερ, δείχνοντας πως δεν ήρθε για τουρισμό στον Βόλο. Η πρώτη φάση του ματς πάντως έγινε από την πλευρά του Ολυμπιακού, όταν ο Μόνχε στο 9' πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Σκέμπρι, με τον πορτιέρο της Ντιφερντάνζ να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Βόλος έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία στο 14ο λεπτό με τον Σέμπρι να γίνεται δημιουργός αυτή τη φορά και να πασάρει στον Μάρτιν μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Αργεντινός δεν έκανε καλό κοντρολ, αν και ήταν μόνος μέσα απέναντι από τον Βέμπερ. Ο Αργεντικός εκτέλεσε φάουλ δυο λεπτά αργότερα, αναγκάζοντας τον Βέμπερ να διώξει σε κόρνερ.

Σαν σε προπόνηση

1-0Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό μετά από μία στημένη φάση. Ο Μόνχε εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και πήγε στον πορτιέρο της Ντιφερντάνζ που την έστειλε στον Μάρτιν. Ο Αργεντινός σαν σε προπόνηση έκανε το πλασέ και άνοιξε το σκορ.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Βόλο να ανεβάζει την απόδοση του και να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Η Ντιφερντάνζ δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα πάνω από 20 δευτερόλεπτα...

Δοκάρι, δοκάρι και γκολ!

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Ντιφερντάνζ να δημιουργεί τη πρώτη της φάση στο παιχνίδι. Ο Μπέτμερ έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Γιακούποβιτς με δυσκολία έπεσε να μπλοκάρει. Η μπάλα να πούμε πως έγλειψε το δοκάρι. Δοκάρι βέβαια είχε και ο Βόλος στο 56ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Μόνχε.

Η Ντιφερντάνζ πάντως έφτασε κοντά στο 1-1 ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Ελ Ραφίκ έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

2-0: Ο Ολυμπιακός καθάρισε την υπόθεση πρόκριση στο 58ο λεπτό. Ο Μπρέσκα με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και γύρισε στον Σέλεζι, ο οποίος με υπέροχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

3-0: Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις όμως ο Βόλος έκανε το 3-0 στο 83ο λεπτό. Ο Μπρέσκα ανέβηκε από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα. Ο Σολάκης στο πίσω δοκάρι πήρε την κεφαλιά και σκόραρε αρκετά εύκολα.

Ο Βόλος έχασε δυο ακόμα ευκαιρίες μέχρι το τέλος χωρίς όμως να σκοράρει.

Ολυμπιακός Βόλου (Γκράθια): Ρόκα , Ντολεζάι, Νταρμπιόν, Ακόστα (Μπρέσκα 46'), Αλβάρες, Σανκαρέ, Σέλεζι, Μόνχε, Σκέμπρι (Σολάκης 46'), Ζαραδούκας (Ρόκας 75'), Μαρτίν.

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Κάσιο, Μπρέσκα, Ανδρίκος, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σολάκης.

Ντιφερντάνζ (Σπιτόνι): Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ραφίκ (Ριμπέιρο 79'), Καρόν(Μάι 85'), Λεόνι, Μπέτμερ, Γένις, Λεμπρέσεν, Αφούν, Πίσκορ (Φρανζόνι 64), Κίντσιγκερ

Στον πάγκο: Ιμ, Μάι, Αλούνι, Ριμπέιρο, Φρανζόνι, Κοκάν, Ντιόπ.

Κάρτες: Πίσκορ (κίτρινη, 25')

Δεν υπάρχουν σχόλια: