Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

«Πρώτη» ενόψει Βοσνίας για την Εθνική Ελλάδος......

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι Έλληνες, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο πλαίσιο της FIFA Day την προσεχή Τετάρτη (10/8/2011).


Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το φιλικό παιχνίδι, που θα αποτελέσει μία πρόβα τζενεράλε για τα επίσημα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2012, που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτεμβρίο κόντρα σε Ισραήλ και Λετονία.

Απόντες από την πρωινή προπόνηση ήταν οι Σαμαράς και Σηφάκης. Ο πρώτος λόγω των υποχρεώσεων του με τη Σέλτικ και ο δεύτερος εξαιτίας της φιλικής αναμέτρησης του Άρη κόντρα στη Λάτσιο το βράδυ της Κυριακής (7/8).

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους «νέους» Τάτο, Ζαραδούκα και Πέτσο, οι οποίοι φόρεσαν για πρώτη φορά τα γαλανόλευκα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη μία προπόνηση, το απόγευμα, πριν η ομάδα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για τη Βοσνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: