Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ !!!!

Καλησπέρα φιλαράκια μου......και συνοδοιπόροι στον μαγικό κόσμο του στοιχήματος ......
Χθες τα πήγαμε αρκετά καλά αφού πέρασαν και το goal-goal της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο άσος της Πλζεν επί της Ρόζενμποργκ ενώ μας χάλασε την τελευταία στιγμή το goal -goal στο ματς Ζυρίχη - Σταντάρ Λιέγης που έληξε 1-0 και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλντι στις καθυστερήσεις.......δεν πειράζει συνεχίζουμε απτόητοι....!!!!!
Ας δούμε όμως σήμερα τι έχουμε στο αρκετά μεγάλο πρόγραμμα  μιας και διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες για την προκριματική φάση του Europa League......





163. Σλίγκο Ρόβερς-Βόρσκλα      2                    
Η Βόρσκλα αδικείται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα στο πρώτο ματς και θα έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Σλίγκο Ρόβερς.
Στο 2,50 το διπλό, πολύ καλό στοίχημα μοιάζει και το under σε επίπεδα του 1,70.


180. Βέστερλο-Γιουνγκ Μπόις             over         
Η Βέστερλο μετά την τριάρα στο πρώτο ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις δέχτηκε πέντε γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Μπριζ. Πτώση τιμών για το διπλό, στο 1,70 το over 2.5


184. Γιάμπλονετς-Αλκμάαρ               over           
Η Γιάμπλονετς φάνηκε πολύ κατώτερη της Αλκμάαρ στο πρώτο ματς και χωρίς να έχει κάτι να χάσει στη ρεβάνς θα παίξει επιθετικά με στόχο το θαύμα. Δεν αξίζει το διπλό των ουσιαστικά εξασφαλισμένων Ολλανδών, στο  1,90 προσφέρεται το over. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: